Η Sony περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια PlayStation 3

Η Sony περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια PlayStation 3

H Sony ανακοίνωσε ότι από τις 27 Οκτωβρίου, δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράζετε απευθείας παιχνίδια PlayStation 3 ή PS Vita με πιστωτική κάρτα. 

Αντί να χρησιμοποιείτε μια λογική μέθοδο όπως πιστωτική κάρτα ή PayPal, για να αγοράσετε παιχνίδια PlayStation 3 ή PS Vita, πρέπει τώρα «πρώτα να προσθέσετε επαρκή ποσά στο πορτοφόλι σας στο PlayStation Store», προσθέτοντας ένα ενοχλητικό επιπλέον βήμα στη διαδικασία αγοράς παιχνιδιού. 

Αυτό το απογοητευτικό βήμα ισχύει επίσης για την αγορά DLC μέσω καταστημάτων εντός παιχνιδιού. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε τουλάχιστον πίστωση PlayStation Store δωρεάν μέσω πιστωτικών καρτών, PayPal και δώρων καρτών PlayStation Store. 

Ο λόγος πίσω από αυτή την κουραστική απόφαση που προκαλεί; Η Sony δεν το είπε. Πιθανότατα έχει να κάνει με την επιθυμία της Sony να κλείσει τις βιτρίνες των καταστημάτων PlayStation 3 και PS Vita, όπως σχεδίαζαν να κάνουν νωρίτερα φέτος πριν οι αντιδράσεις τους κάνουν να ανατρέψουν αυτήν την απόφαση. 

Προς το παρόν,  οι βιτρίνες των PlayStation 3 και PS Vita παραμένουν, αλλά μην εκπλαγείτε όταν η Sony κάνει μια άλλη κίνηση για να τις απενεργοποιήσει, ώστε να εξοικονομήσουν έξοδα διακομιστή για τις παλαιότερες πλατφόρμες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *