Η Sony λανσάρει το ηχείο ασύρματης λαιμόκοψης SRS-NS7 με το Dolby Atmos

Η Sony λανσάρει το ηχείο ασύρματης λαιμόκοψης SRS-NS7 με το Dolby Atmos

H Sony κυκλοφόρησε το SRS-NS7, το νεότερο μοντέλο στη σειρά ασύρματης λαιμόκοψης. Το SRS-NS7 είναι το πρώτο ηχείο με λαιμόκοψη στον κόσμο που διαθέτει Dolby Atmos.

Sony launches SRS-NS7 wireless neckband speaker with Dolby Atmos

Το SRS-NS7 συνοδεύεται από τον πομπό Bluetooth WLA-NS7 και μαζί με τα τηλεοπτικά μοντέλα BRAVIA XR μπορούν να μεταδώσουν ήχο Dolby Atmos στο ηχείο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή 360 Spatial Sound Personalizer, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από τα αυτιά τους για να δημιουργήσουν έναν χάρτη HRTF των αυτιών τους, ο οποίος στη συνέχεια επαναφέρεται στο σύστημα για να προσαρμόσει τον ήχο Atmos στο συγκεκριμένο σχήμα του αυτιού και του κεφαλιού σας.

Sony launches SRS-NS7 wireless neckband speaker with Dolby Atmos

Το SRS-NS7 μαζί με τον πομπό WLA-NS7 και την τηλεόραση BRAVIA XR μπορούν επίσης να ελαχιστοποιήσουν την καθυστέρηση στον ήχο για καλύτερη εμπειρία προβολής. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης λειτουργεί μόνο εάν χρησιμοποιείτε τον πομπό με μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA XR και όχι με άλλες τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένων των δικών της Sony.

Εκτός από τη σύζευξη με τον δέκτη, ο SRS-NS7 μπορεί επίσης να συνδυαστεί με smartphone ή οποιαδήποτε πηγή Bluetooth. Με το μικρόφωνο που περιλαμβάνεται, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις. Το SRS-NS7 μπορεί επίσης να συνδεθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, οπότε θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας και στο smartphone σας ταυτόχρονα.

Το SRS-NS7 διαθέτει σχεδιασμό διπλού οδηγού που διαθέτει ένα ενεργό πρόγραμμα οδήγησης και ένα παθητικό ψυγείο εκατέρωθεν. Και τα δύο είναι γωνιακά προς τα πάνω για ακριβή τοποθέτηση του ήχου. Το ηχείο διαθέτει υφασμάτινο κάλυμμα και εύκαμπτη λαιμόκοψη. Είναι επίσης ανθεκτικό στις πιτσιλιές IPX4.

Το SRS-NS7 έχει ισχυρή διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών. Μια γρήγορη φόρτιση δέκα λεπτών από την επίπεδη συσκευή μπορεί να δώσει διάρκεια ζωής της μπαταρίας 60 λεπτά.

Η τιμή του SRS-NS7 είναι $ 300 και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία σήμερα. Ο ασύρματος πομπός WLA-NS7 πωλείται επίσης ξεχωριστά για $ 60 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιλεγμένα άλλα ακουστικά Sony Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *