Το TikTok έρχεται στις πρόσφατες έξυπνες τηλεοράσεις της LG

Το TikTok έρχεται στις πρόσφατες έξυπνες τηλεοράσεις της LG

To TikTok κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για τις έξυπνες τηλεοράσεις της LG 2020 και 2021, ανακοίνωσε ο κατασκευαστής της τηλεόρασης. Η εφαρμογή έφτασε σε αυτά τα πρόσφατα μοντέλα webOS 5.0 και webOS 6.0 με ενημέρωση υλικολογισμικού που ξεκίνησε να κυκλοφορεί στις 7 Οκτωβρίου, αλλά θα έρθει επίσης σε παλαιότερες τηλεοράσεις του 2019 «τους επόμενους μήνες».

Στο δελτίο Τύπου της, η LG δεν διευκρίνισε σε ποιες περιοχές θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή TikTok. Αυτό είναι αξιοσημείωτο αφού οι έξυπνες εφαρμογές της TikTok για τηλεοράσεις Samsung, Android TVκαι Fire TV έχουν επικεντρωθεί σε ευρωπαϊκές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία Το Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, το TikTok κυκλοφόρησε μια πιο περιορισμένη εφαρμογή “More on TikTok” στις συσκευές Fire TV πέρυσι.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο βελτιστοποιημένο είναι το TikTok για προβολή κινητών με κατακόρυφο προσανατολισμό, δεν θα φαίνεται υπέροχο σε τηλεοράσεις σαλονιού. Αλλά το TikTok εννοείται ότι προσπαθεί να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό με τις εφαρμογές έξυπνης τηλεόρασης, καθώς και να αξιοποιήσει τα υψηλότερα ποσοστά διαφήμισης που σχετίζονται με την προβολή τηλεόραση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *