Το Realme Q3 θα έρθει με οθόνη 144Hz, GT Neo2T με φόρτιση 65W

Το Realme Q3 θα έρθει με οθόνη 144Hz, GT Neo2T με φόρτιση 65W

Η Realme θα παρουσιάσει δύο νέα smartphone στις 19 Οκτωβρίου – Q3 και GT Neo2T. Η εταιρεία μας έδωσε ήδη μια ματιά και στα δύο smartphones και τώρα έχει επιβεβαιώσει ορισμένες προδιαγραφές των δύο συσκευών.

Ας μιλήσουμε πρώτα για τα Q3, τα οποία θα διαθέτουν οθόνη 6,6 “με ρυθμό ανανέωσης 144Hz – το υψηλότερο σε smartphone Realme μέχρι τώρα. Ο πίνακας θα έχει ρυθμούς ανανέωσης επτά επιπέδων, που κυμαίνονται από 30Hz και 144Hz, αλλάζοντας αυτόματα ανάλογα με το -περιεχόμενο οθόνης. Η οθόνη θα είναι επίσης πιστοποιημένη HDR10 και θα έχει φωτεινότητα σε επίπεδο 4096 και κάλυψη DCI-P3.

Realme Q3s will come with 144Hz screen, GT Neo2T with 65W charging

Επειδή τα Q3 θα διαθέτουν LCD οθόνη, δεν θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και ενώ η Realme δεν έχει ρητά επιβεβαίωσε την παρουσία μιας πλαϊνής μονάδας, οι φωτογραφίες που κοινοποίησε στο Weibo αποκαλύπτουν ότι το smartphone θα συνοδεύεται από αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.

Realme Q3s with 48MP triple camera

Μιλώντας για το GT Neo2T, η Realme επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από το Dimensity 1200 SoC, και τώρα η εταιρεία μας λέει ότι θα υποστηρίζει φόρτιση 65 W. Η Realme δεν έχει αποκαλύψει το μέγεθος της μπαταρίας του GT Neo2T, αλλά λέει ότι ο ενσωματωμένος προσαρμογέας 65W θα το φορτίσει από το επίπεδο στο 100% σε 35 λεπτά.

Ο λογαριασμός al Weibo επιβεβαιώνει επίσης την παρουσία της υποδοχής ακουστικών 3,5 mm, που βρίσκεται στο κάτω μέρος δίπλα στη θύρα USB.

Realme Q3s will come with 144Hz screen, GT Neo2T with 65W charging

Με την εκδήλωση ακόμη τέσσερις ημέρες μακριά, αναμένουμε ότι η Realme θα αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με το GT Neo2T και το Q3 για να δημιουργήσει διαφημιστική εκστρατεία γύρω από τα νέα smartphone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *