Η Samsung και η Maison Kitsuné συνεργάζονται για περιορισμένη έκδοση Galaxy Watch4 και Buds2

Η Samsung και η Maison Kitsuné συνεργάζονται για περιορισμένη έκδοση Galaxy Watch4 και Buds2

Η εκδήλωση Unpacked Part 2 της Samsung έφερε την εξατομικευμένη προσαρμογή στις σειρές  Galaxy Z Flip3 και Galaxy Watch4 που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις συσκευές στο δικό σας στυλ. Παραμένοντας στο θέμα του στυλ, η Samsung ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη γαλλική-ιαπωνική ηλεκτρονική μουσική και τη μόδα Maison Kitsuné για περιορισμένες εκδόσεις των Galaxy Watch4 και Galaxy Buds2

Η Galaxy Watch4 Kitsuné Edition έρχεται σε μια μόνο έκδοση 40mm με μόνο Bluetooth και διαθέτει την υπογραφή του οίκου μόδας  Fox στο ιμάντα ρολογιού Moonrock Beige και φέρνει επίσης ένα δεύτερο λουράκι χρώματος Stardust Grey με το όνομα της μάρκας γραμμένο. Το UI παίρνει επίσης μια ανανέωση με ειδικές όψεις ρολογιών Kitsuné. Όλα τα άλλα από τις προδιαγραφές έως τη διεπαφή One UI Watch 3 πάνω από το Wear OS είναι πανομοιότυπα με το κανονικό Galaxy Watch4.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης μια σειρά νέων λειτουργιών που έρχονται στη σειρά Watch4 μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού αργότερα σήμερα. Αυτές περιλαμβάνουν βελτιωμένη ανίχνευση πτώσης, περισσότερες προσαρμογές επιλογών ρολογιού, νέες κινούμενες εικόνες, αναθεωρημένα χειριστήρια χειρονομίας και τις προαναφερθείσες επιλογές εξατομίκευσης κατά παραγγελία.

Το Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition έρχεται στο ίδιο Moonrock Beige χρώμα με την περιορισμένη έκδοση Galaxy Watch4 και επίσης αθλητικά μέρη της μασκότ Fox . Η θήκη φόρτισης παίρνει μια δερμάτινη θήκη Stardust Grey ενώ όλα τα άλλα από τον ήχο και τα χαρακτηριστικά είναι ίδια με την κανονική έκδοση. 

 

Το Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition θα είναι διαθέσιμο για 249,99 $, ενώ το Galaxy Watch4 Maison Kitsuné Edition θα πωλείται στα 399,99 $. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν αργότερα σήμερα και θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες σε επιλεγμένες αγορές.

Και τα δύο διαθέτουν επίσης μια κάρτα NFC στο κουτί που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα ειδικό θέμα Maison Kitsuné στο smartphone Samsung Galaxy σας. Η Samsung και η Kitsuné συνεργάστηκαν επίσης σε μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμη στους χρήστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *