Η Adobe δίνει σε όλους τους υπαλλήλους των ΗΠΑ έως τις 8 Δεκεμβρίου για να λάβουν εμβόλιο κατά του COVID-19

Η Adobe δίνει σε όλους τους υπαλλήλους των ΗΠΑ έως τις 8 Δεκεμβρίου για να λάβουν εμβόλιο κατά του COVID-19

Όλο και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας εκδίδουν εντολές εμβολίων κατά του COVID-19 για να συμμορφωθούν με τις οδηγίες της κυβέρνησης. Η Adobe είναι μία από τις τελευταίες που απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους στις ΗΠΑ να εμβολιάζονται κατά του ιού. Σύμφωνα με το CNBC, η εταιρεία είπε στους υπαλλήλους σε ένα email ότι πρέπει να εμβολιαστούν έως τις 8 Δεκεμβρίου, εάν δεν θέλουν να τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών. 

Στην επιστολή που είδε το δημοσίευμα, η εταιρεία εξήγησε ότι δίνει στο προσωπικό της προθεσμία έως τις 8 Δεκεμβρίου για να συμμορφωθεί με το εκτελεστικό διάταγμα της κυβέρνησης Μπάιντεν. Ο πρόεδρος έδωσε προηγουμένως σε όλους τους ομοσπονδιακούς εργολάβους προθεσμία στις 8 Δεκεμβρίου για να απαιτήσουν από όλους τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν κατά του COVID-19. Η Adobe κάνει πολλές δουλειές με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Νωρίτερα φέτος, συνεργάστηκε με κυβερνητικούς φορείς και στις 50 πολιτείες για να τους βοηθήσει να εκσυγχρονίσουν τις υπηρεσίες τους με το Adobe Experience Cloud και το Adobe Document Cloud. Ξεκίνησε ακόμη και το Κυβερνητικό Πρόγραμμα Ταχείας Αντίδρασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν ομαλή πρόσβαση σε κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως ιστότοπους προγραμματισμού εμβολίων. 

Η Gloria Chen Chief People Officer της Adobe έγραψε στο email ότι το 93,5 τοις εκατό των εργαζομένων στις ΗΠΑ που απάντησαν σε μια εσωτερική έρευνα ήταν ήδη πλήρως εμβολιασμένοι ή στη διαδικασία λήψης και των δύο βολών. Παρά την εντολή, η εταιρεία θα εξετάσει θρησκευτικές και ιατρικές εξαιρέσεις. Η κίνηση της εταιρείας απηχεί πολλές άλλες στον κλάδο. Η Google άρχισε να απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους να εμβολιάζονται κατά του ιού τον Ιούλιο. Εν τω μεταξύ, η Apple δεν έχει ακόμη εκδώσει εντολή, αλλά θα αρχίσει να απαιτεί από τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους να υποβάλλονται σε καθημερινές ταχείες δοκιμές την 1η Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *