Περισσότερες φήμες για επανασχεδιασμό MacBook Air έρχονται το 2022

Περισσότερες φήμες για επανασχεδιασμό MacBook Air έρχονται το 2022

Με την αποκάλυψη του νέου επεξεργαστή της Apple την περασμένη εβδομάδα, δεν φαίνεται να έχει προγραμματιστεί κανένα άλλο σημαντικό γεγονός από την Apple για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους. Το επόμενο έτος φαίνεται να είναι μια συναρπαστική περίοδος για την Apple καθώς το υπόλοιπο της σειράς Apple Silicon κάνει το ντεμπούτο της.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από τον διαρρέοντα Jon Prosser, ένα επανασχεδιασμένο MacBook Air βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής προϊόντων της Apple. Τώρα έχει έρθει πιο σταθερή επιβεβαίωση από τον Mark Gurman, έναν γνωστό παραγωγικό διαρρέοντα της Apple, ο οποίος αναμένει πραγματικά έναν πλήρη επανασχεδιασμό για το MacBook Air. Αναμένεται να απομακρυνθεί ο εμβληματικός σχεδιασμός που συμβόλιζε αυτό για το οποίο ήταν γνωστός ο φορητός υπολογιστής Mac, επιλέγοντας αντίθετα έναν πολύ πιο επίπεδο σχεδιασμό παρόμοιο με τους πρόσφατα ανακοινωμένους φορητούς υπολογιστές MacBook Pro 14 και 16 ιντσών. Καθώς το MacBook Air είναι πιο γνωστό ως η σειρά φορητών υπολογιστών Apple που βασίζεται στον καταναλωτή, φημολογείται ότι θα έρθει σε διαφορετικές χρωματικές επιλογές που αντικατοπτρίζουν αυτές του iMac 24 ιντσών με βάση το Apple Silicon.

Εκτός από το φυσικό εξωτερικό, το υλικό από το MacBook Pro 2021 θα μεταβεί επίσης σε αυτόν τον επανασχεδιασμό. Με την εισαγωγή του mini-LED ή Liquid Retina Display XDR, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά Mac την περασμένη εβδομάδα, τώρα θα εμφανίζεται και στο MacBook Air. Αν και παραμένει αβέβαιο εάν το MacBook Air θα λάβει επίσης τον δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz στην οθόνη, η αναβάθμιση της οθόνης σε παραδοσιακή οθόνη LCD/LED σε μίνι-LED θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Όπως και το iMac 24 ιντσών, φαίνεται ότι τα περιθώρια γύρω από την οθόνη θα είναι επίσης “υπόλευκα” σε χρώμα αντί για το παραδοσιακό μαύρο. Προς το παρόν, είναι αβέβαιο εάν το MacBook Air θα λάβει μια εξέχουσα εγκοπή όπως η νέα σειρά MacBook Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *