Διέρρευσαν τα slide shows Core i9-12900K – φέρεται να είναι μέχρι και 30% γρηγορότερα από ό, τι Ryzen 9 5950X στο gaming

Διέρρευσαν τα slide shows Core i9-12900K – φέρεται να είναι μέχρι και 30% γρηγορότερα από ό, τι Ryzen 9 5950X στο gaming

H Intel αναμένεται να μιλήσει  για τον Alder-Lake με περισσότερες λεπτομέρειες σε  εκδήλωση με  μια πλήρη αποκάλυψη να έρχεται τον επόμενο μήνα – 4 Νοεμβρίου.

Με το λανσάρισμα τόσο κοντά, φαίνεται ότι κάποιος  μπόρεσε να πάρει στα χέρια του υποτιθέμενες διαφάνειες που παρουσιάζουν νωρίς την απόδοση και τις τιμές του Alder Lake-S. Η πρώτη από τις δύο διαφάνειες δείχνει την απόδοση παιχνιδιού του κορυφαίου Alder Lake-S SKU, του Core i9-12900K. Ο επεξεργαστής θα είναι ένα τμήμα 16 πυρήνων, 24 νημάτων (16C/24T) και μπορεί εύκολα να νικήσει τον 16C/32T Ryzen 9 5950X με περιθώρια έως και 30%. Η διαφάνεια διαθέτει επίσης τον κορυφαίο Core i9-11900K τελευταίας γενιάς Rocket Lake-S.

Purported leaked slides from Alder Lake-S presentation

Φυσικά, αυτές οι διαφάνειες φέρονται να γίνονται από την Intel, πράγμα που σημαίνει ότι είναι φυσικό να βλέπουμε τέτοια ανοδικά νούμερα. Ωστόσο, πρόσφατες Ashes of the Singularity: Escalation διαρροές υποδηλώνουν επίσης ότι η απόδοση του Alder Lake-S στο gaming θα είναι τρομερή.  

Προχωρώντας από την πλευρά των επιδόσεων, οι υποτιθέμενες λεπτομέρειες τιμολόγησης για τη σειρά Alder Lake-S είναι επίσης δημοσιευμένες. Προφανώς, ο κορυφαίος Core i9-12900K θα έχει MSRP 589 $, που είναι 50 $ υψηλότερο από αυτό που η Intel παρουσίασε το Rocket Lake-S προηγούμενης γενιάς στο. Ομοίως, τα άλλα χαμηλότερα SKU λαμβάνουν επίσης αντίστοιχες αυξήσεις τιμών.

Purported leaked slides from Alder Lake-S presentation

Οι διαφάνειες δεν περιέχουν επίσης πληροφορίες για τα κλειδωμένα (μη K) μέρη ή τη σειρά i3, καθώς δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν με την αρχική παρτίδα επεξεργαστών Alder Lake-S.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *