Όλοι οι χρήστες iOS μπορούν πλέον να κάνουν  Super Follow στο Twitter

Όλοι οι χρήστες iOS μπορούν πλέον να κάνουν Super Follow στο Twitter

Το Twitter επιτρέπει σε όλους τους χρήστες iOS να ακολουθούν Super Follow επιλεγμένους δημιουργούς. Η λειτουργία, η οποία πρώτη φορά  κυκλοφόρησε  τον Σεπτέμβριο και είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έσοδα από τον λογαριασμό τους στο Twitter και να δημιουργούν αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω μηνιαίων συνδρομών.

Το Twitter ανακοίνωσε για πρώτη φορά το Super Follows τον Φεβρουάριο και το κυκλοφόρησε σε επιλεγμένους δημιουργούς τον Σεπτέμβριο. Μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες, οι συνδρομητές είχαν συνεισφέρει περίπου 6.000 $, σύμφωνα με το SensorTower.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για Super Follows πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις, σύμφωνα με την πολιτική Super Follows. Πρέπει να είναι 18 ετών και άνω, να έχουν τουλάχιστον 10.000 ακόλουθους, να έχουν στείλει tweet τουλάχιστον 25 φορές τις τελευταίες 30 ημέρες. Μόλις γίνουν δεκτοί, πρέπει να κάνουν tweet τουλάχιστον 25 tweets κάθε 30 ημέρες.

Οι χρήστες δικαιούνται να κερδίσουν έως και το 97 τοις εκατό των εσόδων από τη συνδρομή τους Super Follows μετά από χρεώσεις αγοράς εντός εφαρμογής, με το Twitter να παίρνει το 3 τοις εκατό. Ωστόσο, εάν ένας χρήστης κερδίζει 50.000 $, μπορεί να κερδίσει έως και το 80 τοις εκατό των εσόδων μετά από χρεώσεις αγοράς εντός εφαρμογής και το Twitter θα αυξήσει το μερίδιό του έως και 20 τοις εκατό των μελλοντικών κερδών.

Οι Super Followers υποτίθεται ότι έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο μπόνους και λαμβάνουν σήματα για να αναγνωρίζονται εύκολα.

Το Twitter λέει ότι σχεδιάζει να συμπεριλάβει χρήστες Android και ιστού στο μέλλον καθώς επεκτείνει το Super Follows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *