Το φημολογούμενο ThinkBook Plus 17 ιντσών της Lenovo έχει μια δεύτερη οθόνη για τη σχεδίαση

Το φημολογούμενο ThinkBook Plus 17 ιντσών της Lenovo έχει μια δεύτερη οθόνη για τη σχεδίαση

Το επόμενο ThinkBook Plus της Lenovo μπορεί να είναι πιο πρακτικό, τουλάχιστον αν είστε εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης. Ο γνωστός προμηθευτής διαρροών Evan Blass μοιράστηκε αυτό που είπε ότι είναι μια εικόνα ενός μοντέλου ThinkBook Plus 17 ιντσών. Σε αντίθεση με το τρέχον σύστημα 13,3 ιντσών, ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε το μηχάνημά σας για να χρησιμοποιήσετε μια οθόνη e-paper στο πίσω μέρος. Αντίθετα, θα έχετε μια έγχρωμη οθόνη με δυνατότητα στυλό δίπλα στο πληκτρολόγιο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε ή να κρατήσετε χειρόγραφες σημειώσεις.

Ο Blass δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες, αλλά το ThinkBook Plus 17 ιντσών θα είχε φαινομενικά μια εξαιρετικά ευρεία κύρια οθόνη και θα χωρούσε σε ένα πλήρες πληκτρολόγιο μαζί με ένα μεγάλο trackpad. Θα περιμέναμε τα σχετικά γρήγορα εσωτερικά να βοηθήσουν στην οδήγηση της δεύτερης οθόνης, όπως το αόριστα συγκρίσιμο ASUS ZenBook Duo.

Δεν είναι σίγουρο πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το εξαιρετικά μεγάλο ThinkBook Plus. Η Lenovo έχει κρατήσει ιστορικά μερικές από τις μεγαλύτερες εισαγωγές φορητών υπολογιστών της για την CES τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν αποκλείει την εταιρεία από το λανσάρισμα της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εικόνα υποδηλώνει ότι η Lenovo δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα Plus — αν μη τι άλλο, εξερευνά νέες ιδέες που μπορεί να αποδειχθούν ελκυστικές για τους δημιουργικούς και άλλους που απέφευγαν στο παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *