Η μητρική εταιρεία του TikTok ByteDance χωρίζεται σε έξι επιχειρηματικές μονάδες

Η μητρική εταιρεία του TikTok ByteDance χωρίζεται σε έξι επιχειρηματικές μονάδες

Όπως αναφέρθηκε από το Reuters, η μητρική εταιρεία του TikTok ByteDance αλλάζει την οργανωτική της δομή σε έξι επιχειρηματικές οντότητες με τον CFO Shou Zi Chew να αποχωρεί καθώς στοχεύει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στον ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της TikTok από τον Δεκέμβριο. .

Οι έξι επιχειρηματικές μονάδες περιλαμβάνουν το TikTok, το Douyin – την κινεζική έκδοση του TikTok, το στούντιο έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Nuverse, το εργαλείο εργασιακής συνεργασίας Lark, το τμήμα επιχειρηματικών υπηρεσιών BytePlus και την εκπαιδευτική εφαρμογή Dali Education. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος ανασχηματισμός στην ιστορία της ByteDance από τότε που ο συνιδρυτής και προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος Zhang Yiming παραιτήθηκε τον Μάιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα εξασφαλίσει καλύτερη εσωτερική λειτουργία και δομή με ομάδες που θα συνεργάζονται ομαδοποιημένες ως επιχειρηματικές μονάδες.

Η ByteDance αποτιμάται επί του παρόντος στα 300 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς η εταιρεία δεν έχει επικείμενα σχέδια να εισέλθει στο χρηματιστήριο μέσω IPO. Το TikTok έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *