Το Xiaomi Black Shark 4S Pro είναι πρωταθλητής του AnTuTu για τον Οκτώβριο

Το Xiaomi Black Shark 4S Pro είναι πρωταθλητής του AnTuTu για τον Οκτώβριο

Το AnTuTu αποκάλυψε τα μηνιαία αποτελέσματά του για τα πιο ισχυρά smartphone Android και το Xiaomi Black Shark 4S Pro είναι ο νέος ηγέτης. Η συσκευή gaming πήρε το στέμμα από τον προκάτοχό της Black Shark 4 Pro χάρη στο νέο chipset Snapdragon 888+. Η δεύτερη και τρίτη θέση κατέκτησαν επίσης τηλέφωνα με το πιο πρόσφατο κορυφαίο SoC της Qualcomm – το nubia Red Magic 6S Pro και το vivo iQOO 8 Pro.

Στην τέταρτη είναι η τελευταία έχουμε τον προηγούμενο ηγέτη Black Shark 4 Pro, ενώ πέμπτος και έκτος πηγαίνουν σε δύο ακόμη συσκευές που τρέχουν στο SD888+ – το vivo X70 Pro+ και το Asus ROG Phone 5s.

Xiaomi Black Shark 4S Pro is the new leader on AnTuTu

Στο πεδίο της μεσαίας κατηγορίας κυριαρχούν επίσης τηλέφωνα με chipset της Qualcomm – έχουμε επτά στις δέκα συσκευές με σειρά Snapdragon 7, μερικά τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από MediaTek και ένα με Kirin SoC.

Το iQOO Z5 ήταν στην κορυφή της μεσαίας, ακολουθούμενο από το Xiaomi Mi 11 Lite 5G, το Xiaomi Civi και δύο τηλέφωνα Honor.

Xiaomi Black Shark 4S Pro is the new leader on AnTuTu

Η βαθμολογία AnTuTu είναι ένα άθροισμα της απόδοσης του τηλεφώνου σε τέσσερις βασικούς τομείς – GPU, CPU, διεπαφή χρήστη και μνήμη. Για χάρη αυτού του Top 10, η πλατφόρμα περιλαμβάνει μόνο τηλέφωνα με τουλάχιστον 1.000 εκτελέσεις στο σημείο αναφοράς και υπολογίζει τον μέσο όρο των αποτελεσμάτων τους αντί να χρησιμοποιεί το υψηλότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *