Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το πρώτο USB-C iPhone στον κόσμο

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το πρώτο USB-C iPhone στον κόσμο

Τον περασμένο μήνα, ο Ken Pillonel – ένας φοιτητής ρομποτικής από την Ελβετία έδειξε στον κόσμο το iPhone X του με μια πλήρως λειτουργική θύρα USB-C. Το ίδιο τηλέφωνο δημοπρατείται τώρα στο eBay και μπορείτε να κατέχετε λίγη ιστορία αν το επιλέξετε. Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η τιμή έφτασε τα 3.950 $.

Το εν λόγω τηλέφωνο είναι ένα μεταχειρισμένο iPhone X 64 GB σε μαύρο χρώμα και συνοδεύεται μόνο από το κουτί και δεν περιλαμβάνονται αξεσουάρ. Η Pillonel συμβουλεύει επίσης ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως καθημερινό τηλέφωνο προγράμματος οδήγησης ούτε να γίνεται επαναφορά ή διαγραφή των δεδομένων του.

Αν θέλετε να δείτε πώς η συσκευή έφτασε στην τελική της μορφή, ο Pillonel δημοσίευσε επίσης έναν πλήρη οδηγό στον λογαριασμό του στο YouTube που περιγράφει λεπτομερώς την όλη διαδικασία. Εν ολίγοις, ανέστρεψε την υποδοχή Lighting της Apple και στη συνέχεια μια αντίγραφη υποδοχή Lightning που του επέτρεψε να φτιάξει μια ευέλικτη πλακέτα κυκλώματος που κατάφερε να χωρέσει κάθετα μέσα στο iPhone μεταξύ της μπαταρίας και του Taptic Engine.

Ολόκληρο το έργο είναι ανοιχτού κώδικα και μπορείτε να βρείτε όλες τις οδηγίες στο αποθετήριο GitHub, αν θέλετε να κάνετε μόνοι σας μια προσπάθεια τροποποίησης ενός iPhone με USB-C. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο Pillonel είπε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το USB-C στα iPhone και μάλιστα υπαινίχθηκε ότι θα προσθέσει μια υποδοχή USB-C σε ένα ζευγάρι AirPods που θα είναι ένα ενδιαφέρον έργο που θα ακολουθήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *