Οι επιδόσεις του Galaxy A53 5G δείχνουν μικρές βελτιώσεις σε οικείο σχεδιασμό, χωρίς υποδοχή ακουστικών

Οι επιδόσεις του Galaxy A53 5G δείχνουν μικρές βελτιώσεις σε οικείο σχεδιασμό, χωρίς υποδοχή ακουστικών

Ενώ είχε μια ανανέωση στη μέση της σεζόν, το Galaxy A52 5G είναι ένα παλιό μοντέλο και ο διάδοχός του αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τόσο πολύ για να δείτε πώς θα είναι- εδώ είναι τρισδιάστατες βασισμένες σε CAD, ευγενική προσφορά των αποδόσεις OnLeaks και Digit.

Ο σχεδιασμός δεν έχει αλλάξει πολύ εκτός από μερικές βελτιώσεις. Οι πλευρές είναι λιγότερο κυρτές (αν και δεν είναι ούτε εντελώς επίπεδες) και το χτύπημα της κάμερας ρέει τώρα στο πίσω μέρος με μια πιο ήπια καμπύλη, κάνοντας μια πιο ομαλή μετάβαση.

Μιλώντας για αυτό, το τηλέφωνο έχει μέγεθος 8,14 mm χωρίς το bump και 9,73 mm με αυτό, καθιστώντας το μερικά δέκατα του χιλιοστού (το A52 5G έχει μέγεθος 8,4 mm).

Το Galaxy A53 5G θα αποχαιρετήσει την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, δεν φαίνεται πουθενά γύρω από το εξωτερικό. Άλλα πράγματα δεν αναμένεται να αλλάξουν, π.χ. η οθόνη AMOLED 120 Hz ή η κύρια κάμερα 64 MP στο πίσω μέρος.

Το A53 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό, ανοιχτό μπλε και πορτοκαλί, σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές και θα κυκλοφορήσει τους πρώτους τρεις μήνες του επόμενου έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *