Το Forza Horizon 5 είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία των Xbox Game Studios με 4,5 εκατομμύρια παίκτες

Το Forza Horizon 5 είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία των Xbox Game Studios με 4,5 εκατομμύρια παίκτες

Το Forza Horizon 5 της Playground Studios έχει πάρει το στέμμα της μεγαλύτερης κυκλοφορίας που έγινε ποτέ για τίτλο Xbox Game Studios. Ο αγώνας κυκλοφόρησε πλήρως χθες μετά την Premium Edition και στην  περίοδο πρώιμης πρόσβασης ο συνολικός αριθμός παικτών έχει ήδη φτάσει σε πάνω από 4,5 εκατομμύρια.

Οι πληροφορίες προέρχονται κατευθείαν από τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι  ο εντυπωσιακός αριθμός επιτεύχθηκε σε υπολογιστές, κονσόλες Xbox και προσόψεις παιχνιδιών cloud. Ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παικτών της νέας καταχώρισης είχε επίσης τριπλασιαστεί εκείνος του Forza Horizon 4 από το 2018.

Δυστυχώς, δεν κοινοποιήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τον παίκτη που μοιράστηκε σε κάθε πλατφόρμα ή πόσα από τα 4,5 εκατομμύρια προέρχονται από συνδρομές Game Pass, όπου έφτασε το παιχνίδι την πρώτη μέρα . Σύμφωνα με τα τσαρτ εντός παιχνιδιού, το Forza Horizon 5 είχε πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες στο παιχνίδι κατά την κυκλοφορία πρώιμης πρόσβασης για την έκδοση Premium 100$ (ή την Αναβάθμιση 50$). Στο Steam, το μέγιστο πλήθος παικτών έχει ήδη ξεπεράσει τους 70.000, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί καθώς πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και τα προβλήματα με τους διακομιστή στριμώχνονται.

Το Forza Horizon 5 έτυχε απίστευτης αποδοχής από τους κριτικούς. Ο Asher Madan του ίδιου του Neowin έδωσε στον open-world δρομέα μια ετυμηγορία 9,5, προσθέτοντας: “Το Playgrounds Games είναι το καλύτερο  του είδους σε αυτό το σημείο και η τελευταία καταχώρηση στο αναγνωρισμένο franchise είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια  αγώνων”.

Το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο σε PC (μέσω Steam και Microsoft Store), Xbox One, Xbox Series X|S, καθώς και Xbox Cloud Gaming. Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass έχουν επίσης πρόσβαση στην πλήρη εμπειρία χωρίς επιπλέον χρέωση. Η Playground Games εργάζεται επίσης για την εφαρμογή ενός διερμηνέα νοηματικής γλώσσας επί της οθόνης για περικοπές, ο οποίος αναμένεται να φτάσει σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *