Η Samsung δημοσιεύει εν συντομία το πρόγραμμα διάθεσης του One UI 4 πριν το καταργήσει

Η Samsung δημοσιεύει εν συντομία το πρόγραμμα διάθεσης του One UI 4 πριν το καταργήσει

H Samsung δημοσίευσε εν συντομία ένα πρόγραμμα διάθεσης ενημερώσεων για το One UI 4 στην εφαρμογή Members της προτού το καταργήσει απότομα. Η πλήρης λίστα περιλαμβάνει μια ανάλυση του μηνιαίου προγράμματος ενημέρωσης που εκτείνεται από τώρα έως τον Ιούλιο του 2022. Το γεγονός ότι η λίστα αφαιρέθηκε αργότερα σημαίνει ότι πιθανώς είναι ακόμη υπό οριστικοποίηση και η Samsung ενδέχεται να αλλάξει ημερομηνίες στο μέλλον.

One UI 4 leaked rollout plans (via: @FrontTron)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά Galaxy S21 είναι πρώτη στη σειρά για τη μεγάλη ενημέρωση, ακολουθούμενη από τα Galaxy Z Fold3, Z Flip3, S20 series και Note 20 duo καθώς και τα αναδιπλούμενα Galaxy Z του περασμένου έτους τον Δεκέμβριο.

Το Galaxy S10 trio, S20 FE, Note 10 ζεύγος, το αρχικό Galaxy Fold και το Z Flip θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα αποκτήσουν το One UI 4 τον Ιανουάριο του 2022. Τα μεσαία Galaxy A52s 5G και A42 5G αναφέρονται επίσης για αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Galaxy Tab S7 και το Tab S7+ Αναφέρεται ότι τοθα λάβουν την ενημέρωση τον Φεβρουάριο, ενώ μια σειρά από τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας της σειράς Galaxy A και παλαιότερα tablet είναι στη σειρά τους μήνες πριν από τον Ιούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *