Η Microsoft προσθέτει 76 ακόμη παιχνίδια στο πρόγραμμα συμβατότητας προς τα πίσω Xbox

Η Microsoft προσθέτει 76 ακόμη παιχνίδια στο πρόγραμμα συμβατότητας προς τα πίσω Xbox

Η Microsoft προσθέτει συνολικά 76 παιχνίδια στο πρόγραμμα συμβατότητας προς τα πίσω Xbox, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την 20η επέτειο του Xbox. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν ολόκληρη τη σειρά Max Payne και το franchise FEAR, εκτός από το Skate 2 και το Star Wars: Jedi Knight II.

Κάθε τίτλος που προσθέτει η Microsoft σήμερα θα υποστηρίζει Auto HDR σε κονσόλες Xbox Series X και Series S. Θα δείτε επίσης μια αύξηση στην ανάλυση όταν παίζετε πρωτότυπα παιχνίδια Xbox. Το Xbox Series X και το Xbox One X θα αποδώσουν αυτούς τους τίτλους σε τετραπλάσια ανάλυση της αρχικής τους, ενώ το Xbox Series S θα το κάνει σε τρεις φορές και το Xbox One S και το Xbox One σε διπλή. Επιπλέον, 11 τίτλοι θα υποστηρίζουν FPS Boost. Η δυνατότητα αυξάνει τον ρυθμό καρέ ενός παιχνιδιού έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. 26 τίτλοι που αποτελούσαν ήδη μέρος της βιβλιοθήκης συμβατότητας προς τα πίσω θα υποστηρίζουν τώρα και FPS Boost. Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται τα Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls IV, Dragon Age: Origins και Dead Space 2.  

Πριν από σήμερα, η τελευταία φορά που η Microsoft πρόσθεσε νέους τίτλους στο πρόγραμμα συμβατότητας προς τα πίσω ήταν το 2019. Εκείνη την εποχή, αυτό υποτίθεται ότι ήταν το τέλος του δρόμου για την πρωτοβουλία. Τώρα, η Microsoft λέει ότι αυτή είναι η τελική ενημέρωση. “Ενώ συνεχίζουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι στη διατήρηση και τη βελτίωση της μορφής τέχνης των παιχνιδιών, έχουμε φτάσει στο όριο της δυνατότητάς μας να φέρουμε νέα παιχνίδια στον κατάλογο από το παρελθόν λόγω αδειοδότησης, νομικών και τεχνικών περιορισμών”,  είπε ο επικεφαλής του προγράμματος συμβατότητας του Xbox 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *