Η σειρά Honor 60 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, το μοντέλο της απλής έκδοσης βρέθηκε στη λίστα πιστοποίησης

Η σειρά Honor 60 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, το μοντέλο της απλής έκδοσης βρέθηκε στη λίστα πιστοποίησης

Παρά το σχετικά πρόσφατο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Honor 50, φαίνεται ότι η μάρκα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Honor 60 ήδη από τον επόμενο μήνα. Ο κινέζος χρήστης @WhyLab πείραξε τρεις συσκευές που έρχονται με τα Honor 60, 60 Pro και 60SE. Το μοντέλο SE προφανώς θα κάνει φόρτιση 40W ενώ η απλή έκδοση και το pro λέγεται ότι προσφέρουν ταχύτητες 60W.

Alleged Honor 60 series design (image: @WhyLab)

Επιπλέον, μια καταχώριση στο πρακτορείο 3C της Κίνας αποκάλυψε ένα τηλέφωνο Honor που έφερε τον αριθμό μοντέλου GIA-AN00 που πιστεύεται ότι είναι η απλή έκδοση Honor 60. Η λίστα επιβεβαιώνει τη φήμη φόρτισης 60W. Μένει να δούμε αν το Honor 60 Pro θα ξεπεράσει τις ταχύτητες φόρτισης των 100 W του  Honor 50 Pro.

Σε άλλες φήμες, το Honor 60 Pro αναμένεται να φτάσει με το Snapdragon 870 SoC της Qualcomm στο τιμόνι και μια μπαταρία 4.500 mAh. Άλλες εικασίες περιλαμβάνουν διάταξη πέντε πίσω καμερών και οθόνη διάτρησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *