Το Snapchat προσθέτει μουσικούς αισθητήρες AR τύπου TikTok

Το Snapchat προσθέτει μουσικούς αισθητήρες AR τύπου TikTok

H Snap υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης μουσικής με τη Sony Music Entertainment. Η συνεργασία σημαίνει ότι οι χρήστες του Snapchat θα έχουν πρόσβαση σε τραγούδια από καλλιτέχνες της Sony. Με σημερινή ανακοίνωση, η εταιρεία έχει συμφωνίες αδειοδότησης με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Και το Snap σχεδιάζει να επωφεληθεί από το ορόσημο λανσάροντας νέα φίλτρα μουσικής AR.

Κάποια στιγμή, η εταιρεία λέει ότι θα κυκλοφορήσει ένα σετ που θα περιλαμβάνει προεπιλεγμένα τραγούδια ενσωματωμένα στο φίλτρο. Επιπλέον, θα σας επιτρέψουν να το κάνετε να μοιάζει σαν να τραγουδάτε μαζί με ένα τραγούδι και ένα ακόμη σύνολο που προσθέτει εσάς και έναν φίλο σας σε ένα μουσικό βίντεο κινουμένων σχεδίων. Εν ολίγοις, το Snapchat μοιάζει περισσότερο με το TikTok και το Instagram. Θα ξέρετε ότι πρόκειται να προσθέσετε ένα από τα νέα φίλτρα εάν υπάρχει μια μουσική νότα δίπλα του.

Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να μάθετε γιατί το κάνει αυτό το Snap. Από την κυκλοφορία της λειτουργίας Sounds πέρυσι, η εταιρεία σημειώνει ότι οι χρήστες της έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια βίντεο, οδηγώντας σε σχεδόν 77 δισεκατομμύρια προβολές. Με άλλα λόγια, η μουσική ήταν εξαιρετική για τις μετρήσεις αφοσίωσης του Snapchat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *