Η κάμερα του Snapchat μπορεί να αναγνωρίσει φαγητό και να προτείνει συνταγές

Η κάμερα του Snapchat μπορεί να αναγνωρίσει φαγητό και να προτείνει συνταγές

Η κάμερα εντός εφαρμογής του Snapchat μπορεί πλέον να προτείνει συνταγές με βάση το φαγητό που στρώνετε στην κουζίνα σας. Το Food Scan είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λειτουργία «σάρωσης» της εφαρμογής, η οποία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναγνωρίζουν φυτά και ράτσες σκύλων και είδη ένδυσης.

Τώρα, η σάρωση ενός φαγητού θα εμφανίσει συνταγές που περιέχουν το προϊόν, καθώς και έναν σύνδεσμο προς την καταχώριση της Wikipedia για το συστατικό. Το Snap έχει συνεργαστεί με το allrecipes.com για τη δυνατότητα, η οποία λέει ότι μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα από 1.200 είδη και να προτείνει περισσότερα από 4.500 πιάτα.

Η λειτουργία δεν προορίζεται επίσης να συνεργαστεί με συσκευασμένα τρόφιμα – το Snapchat έχει μια ξεχωριστή λειτουργία που μπορεί να σαρώσει αυτά τα στοιχεία για διατροφικές πληροφορίες – επομένως δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι να κάνετε με αυτό το τυχαίο κουτάκι σάλτσας ντομάτας ή οτιδήποτε άλλο  που μαζεύει σκόνη στο πίσω μέρος του ντουλαπιού σας. Αλλά ακόμα και με αυτούς τους περιορισμούς, η λειτουργία εξακολουθεί να είναι ένα χρήσιμο σημείο εκκίνησης για όταν δεν έχετε ιδέες ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Και, ακόμη και όταν δεν λειτουργεί αρκετά, μπορεί να βρείτε έναν νέο διασκεδαστικό φακό AR για να δοκιμάσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *