Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο φόρτισης 120W στην Ινδία τον επόμενο μήνα

Η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο φόρτισης 120W στην Ινδία τον επόμενο μήνα

H υπο-μάρκα της Xiaomi Redmi σήμερα ανακοίνωσε το Redmi Note 11T 5G στην Ινδία, το οποίο είναι ένα μετονομασμένο Redmi Note 11 κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα. Η σειρά Note 11 περιλαμβάνει επίσης τα Note 11 Pro και Note 11 Pro+, με το τελευταίο να είναι η ταχύτερη φόρτιση μεταξύ της τριάδας καθώς φτάνει στα 120 W. Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη από τη Xiaomi σχετικά με την κυκλοφορία του Note 11 Pro+ στην Ινδία, αλλά μια νέα αναφορά μέσων ενημέρωσης υποστηρίζει ότι το smartphone θα μπορούσε να φτάσει στην ασιατική χώρα πριν από τον Ιανουάριο, δηλαδή κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, όπως η απλή έκδοση Note 11, το μοντέλο Pro+ αναμένεται επίσης να έρθει με ένα διαφορετικό όνομα – Redmi Note 11i HyperCharge. Παρά το γεγονός ότι προηγούμενη φήμη  ισχυρίστηκε ότι θα ονομάζεται Xiaomi Mi 11i HyperCharge.

Το Note 11 Pro, από την άλλη πλευρά, λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία ως Xiaomi Mi 11i και έχουμε ακούσει επίσης φήμες για την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 11T Pro στην Ινδία, το οποίο υποστηρίζει φόρτιση 120 W. Αλλά δεν είναι σαφές εάν η Xiaomi θα φέρει το Mi 11T Pro στην Ινδία τον επόμενο μήνα, το Redmi Note 11 Pro+ ή και τα δύο.

Όποιο smartphone φτάσει στην Ινδία τον Δεκέμβριο, με υποστήριξη φόρτισης 120 W, όχι μόνο θα είναι το ταχύτερο τηλέφωνο φόρτισης στη χώρα, αλλά και το πρώτο που θα ξεπεράσει τις ταχύτητες φόρτισης των 100 W+, εκτός εάν κάποια άλλη μάρκα αποφασίσει να βρέξει στην παρέλαση της Xiaomi. Θα βάζαμε τα στοιχήματά μας στο Realme GT 2 Pro φημολογείται ότι διαθέτει φόρτιση UltraDart 125W, καθώς η νεαρή μάρκα συχνά στοχεύει να είναι η πρώτη που θα φέρει κάτι στη μεγαλύτερη αγορά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *