Η Apple αποκαλύπτει ότι οι πελάτες της έχουν συγκεντρώσει 270 εκατομμύρια δολάρια από το 2006 για την καταπολέμηση του AIDS

Η Apple αποκαλύπτει ότι οι πελάτες της έχουν συγκεντρώσει 270 εκατομμύρια δολάρια από το 2006 για την καταπολέμηση του AIDS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σήμερα, η Apple αποκάλυψε ότι από το 2006, οι πελάτες της έχουν συμβάλει στη συγκέντρωση 270 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση υπηρεσιών πρόληψης, δοκιμών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για άτομα που έχουν πληγεί από τον HIV/AIDS. Τώρα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει αρκετές άλλες ενέργειες που κάνει για να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα και να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το θέμα.

Για να βοηθήσει στη συγκέντρωση περισσότερων χρημάτων για το (RED), η Apple είπε ότι προσφέρει μια σειρά συσκευών όπου ένα μέρος των εσόδων δωρίζεται για την αντιμετώπιση του AIDS. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν το iPhone 13 (PRODUCT)RED, το iPhone 13 mini (PRODUCT)RED και το Apple Watch Series 7 (PRODUCT)RED. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, τα μισά από τα επιλέξιμα έσοδα θα κατευθυνθούν στο Global Fund’s Covid-19 Response για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση αυτής της ασθένειας.

Εκτός από την πώληση συσκευών (PRODUCT)RED, η Apple θα δωρίσει 1 $ στο Παγκόσμιο Ταμείο από τώρα έως τις 6 Δεκεμβρίου για κάθε αγορά που πραγματοποιείται με το Apple Pay στο apple.com, στην εφαρμογή Apple Store ή σε ένα Apple Store. Η εταιρεία παρουσιάζει επίσης έξι νέα πρόσωπα Apple Watch που μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ. Ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε Apple Watch, η Apple τα σχεδίασε έχοντας κατά νου το Apple Watch Series 7 (PRODUCT)RED.

Από την πλευρά του λογισμικού, το Apple App Store θα τονίσει το Positive Singles, μια εφαρμογή γνωριμιών που στοχεύει να συνδέει τους singles που ζουν με HIV/AIDS και άλλα ΣΜΝ. Τα Apple Books θα διαθέτουν συλλογές βιβλίων και ακουστικών βιβλίων που αφορούν την καταπολέμηση του HIV/AIDS, τα Apple Podcasts θα παρουσιάζουν εκπομπές για την αντιμετώπιση του προβλήματος και το Apple Music θα έχει μια λειτουργία ως αναγνώριση της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS. Οι χρήστες της εφαρμογής Apple TV μπορούν επίσης να μεταβούν στις καρτέλες Watch Now για να δουν εκπομπές και ταινίες σχετικά με το «ανθρώπινο κόστος της επιδημίας HIV/AIDS».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *