Το Pokemon Go λαμβάνει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Το Pokemon Go λαμβάνει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

H Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή του Pokemon Go για iOS, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς καρέ.

Το Pokemon Go προηγουμένως είχε περιοριστεί στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε συσκευές iOS, αλλά τώρα υπάρχει μια νέα επιλογή “Unlock your device’s native refresh rate for higher FPS” στο Ρυθμίσεις για προχωρημένους μενού που σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι σε υψηλότερο ρυθμό καρέ, δηλαδή 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max με οθόνες ProMotion και 60 fps στα άλλα μοντέλα.

Pokemon Go runs smoother on iPhones with the latest update

Το επίσημο αρχείο αλλαγής του παιχνιδιού δεν λέει τίποτα για την υποστήριξη υψηλότερου ρυθμού καρέ, αλλά αναφέρει “βελτιώσεις ποιότητας ζωής” και ενθαρρύνει τους χρήστες να ενημερώσουν από το iOS 12, καθώς η εταιρεία θα σταματήσει την υποστήριξη για αυτήν την έκδοση λειτουργικού συστήματος σύντομα.

Ακολουθεί το πλήρες changelog της ενημέρωσης 1.191.0 του Pokemon Go για iOS:

  • Η Season of Heritage ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου 2021! Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε αρχαία λείψανα και αναλογιζόμαστε το παρελθόν.
  • Προστέθηκαν νέες κατηγορίες Trainer Achievement για raids.
  • Το Pokemon Go θα τερματίσει σύντομα την υποστήριξη για συσκευές με iOS 12. Ενθαρρύνουμε τους εκπαιδευτές με συσκευές Apple να ενημερώσουν το iOS τους για να διασφαλίσουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν Pokemon Go χωρίς διακοπή.
  • Προστέθηκαν διάφορες βελτιώσεις στην ποιότητα λειτουργίας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *