Η Sony φέρεται να ετοιμάζει μια ανταγωνιστική υπηρεσία Xbox Game Pass

Η Sony φέρεται να ετοιμάζει μια ανταγωνιστική υπηρεσία Xbox Game Pass

Η Sony ενδέχεται να έχει σύντομα μια απάντηση στο μεγαθήριο συνδρομής παιχνιδιών της Microsoft, το Xbox Game Pass. Μια αναφορά από το Bloomberg λέει ότι η εταιρεία έχει προγραμματίσει μια νέα υπηρεσία να κάνει το ντεμπούτο της την άνοιξη του 2022. Με την κωδική ονομασία Spartacus, υποτίθεται ότι θα προσφέρει τρεις βαθμίδες υπηρεσιών όταν είναι online για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.

Οι πηγές του Bloomberg περιλαμβάνουν πολλαπλές πρόσωπα κοντά στο έργο και εσωτερικά έγγραφα της Sony, τα οποία είχε εξετάσει.

Επί του παρόντος, η Sony προσφέρει δύο μεγάλες συνδρομές που σχετίζονται με παιχνίδια, το PlayStation Plus και το PlayStation Now, με το πρώτο να προσφέρει παιχνίδια online και μηνιαία μπόνους, ενώ το δεύτερο διαθέτει κλασικά και μερικά μοντέρνα παιχνίδια PlayStation τόσο για λήψη όσο και για ροή. Η υπηρεσία Spartacus φέρεται να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των δύο προγραμμάτων και να αποδυναμώνει την επωνυμία του PlayStation Now.

Αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, στα έγγραφα που είδε το Bloomberg, η πρώτη βαθμίδα της υπηρεσίας θα προσφέρει τις τρέχουσες δυνατότητες του PlayStation Plus, ενώ η δεύτερη βαθμίδα θα φέρει έναν «μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών PlayStation 4 και, τελικά, PlayStation 5. ” Εκτεταμένες επιδείξεις, υποστήριξη παιχνιδιών cloud και κλασικοί τίτλοι PlayStation 1, 2, 3 και PSP προγραμματίζονται για την τρίτη βαθμίδα. Οι πληροφορίες για τις τιμές είναι ακόμα στο σκοτάδι.

Για $10 ή $15 το μήνα, το Xbox Game Pass της Microsoft προσφέρει επί του παρόντος πρόσβαση σε όλους τους τίτλους πρώτου κατασκευαστή μαζί με μια μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών από άλλους εκδότες. Εάν το ανταγωνιστικό πρόγραμμα της Sony αποδειχτεί αληθινό, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς εξελίσσεται η βιβλιοθήκη παιχνιδιών εκεί, και αν η πρώτη μέρα κυκλοφορήσει συνδρομές για τις πολύ δημοφιλείς αποκλειστικότητες του PlayStation θα είναι επίσης θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *