H ενημέρωση του Surface Laptop Go του Δεκεμβρίου υπόσχεται βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των Windows 11

H ενημέρωση του Surface Laptop Go του Δεκεμβρίου υπόσχεται βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των Windows 11

H Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημέρωση υλικολογισμικού για το Surface Laptop Go πριν από λίγες ημέρες και είναι σημαντική καθώς ισχυρίζεται ότι βελτιώνει τη σταθερότητα της συσκευής και των γραφικών. Η σταθερότητα γραφικών που σημειώνεται εδώ πιθανότατα οφείλεται στο νέο πρόγραμμα οδήγησης οθόνης Intel 27.20.100.9621.

Επιπλέον, η νέα ενημέρωση υπόσχεται επίσης να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Surface Laptop Go κάτω από τα Windows 11 χάρη σε μια νέα δυνατότητα των Windows 11. Η εταιρεία, ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει συγκεκριμένα για ποιο χαρακτηριστικό μιλάει εδώ. Ο βαθμός βελτίωσης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας που πρέπει να περιμένει ένας χρήστης δεν έχει επίσης διευκρινιστεί.

Ακολουθεί το πλήρες αρχείο καταγραφής αλλαγών για την ενημέρωση υλικολογισμικού Surface Laptop Go για τον Δεκέμβριο:

  • Βελτιώνει τη σταθερότητα της συσκευής για την αντιμετώπιση σφαλμάτων.
  • Βελτιώνει τη σταθερότητα των γραφικών και ενεργοποιεί τη λειτουργία του παραθύρου 11 για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Αυτό το υλικολογισμικό είναι διαθέσιμο σε συσκευές Surface Laptop Go με Windows 10 May 2020 Update, έκδοση 2004 (20H1) ή νεότερη.

Οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες μέσω του Windows Update στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω του Update & Security μέσα στις Ρυθμίσεις. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε την Προβολή προαιρετικών ενημερώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *