Οι απαιτήσεις του God of War και οι αποκλειστικές λειτουργίες για υπολογιστή με λεπτομερείς λεπτομέρειες

Οι απαιτήσεις του God of War και οι αποκλειστικές λειτουργίες για υπολογιστή με λεπτομερείς λεπτομέρειες

H Sony και το Santa Monica Studio εξέπληξαν πολλούς θαυμαστές πριν από μερικούς μήνες, όταν ανακοίνωσαν ότι το με τεράστια απήχηση God of War από το 2018 θα αφήσει την αποκλειστικότητα του PlayStation και θα έρχεται σύντομα στους υπολογιστές. Καθώς η κυκλοφορία του τον Ιανουάριο πλησιάζει γρήγορα, ο προγραμματιστής παρουσίασε σήμερα την ιπποδύναμη που απαιτείται για την εκτέλεση του παιχνιδιού σε υπολογιστή, καθώς και τις ολοκαίνουργιες δυνατότητες που εφαρμόζει στη θύρα.

Ξεκινώντας με τις απαιτήσεις συστήματος, το Santa Monica Studio έχει δημιουργήσει πέντε ξεχωριστές διαμορφώσεις για τους παίκτες να κρίνουν την απόδοση του συστήματός τους με το παιχνίδι πιο εύκολα. Βρείτε το πλήρες σετ στην παρακάτω εικόνα, το οποίο δίνει μια αρκετά βελτιστοποιημένη εικόνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμη και οι υψηλές προδιαγραφές απαιτούν σχετικά μέτρια εξαρτήματα υπολογιστή από προηγούμενες γενιές. Ένας SSD με τουλάχιστον 70 GB δωρεάν είναι μια γενική απαίτηση, υπονοώντας το μέγεθος εκκίνησης του παιχνιδιού.

God of War PC system requirements

Στο μπροστινό μέρος των γραφικών, οι παίκτες υπολογιστών θα βρουν “σκιές υψηλότερης ανάλυσης, βελτιωμένες αντανακλάσεις χώρου οθόνης, βελτιωμένο Ground Truth Ambient Occlusion (GTAO) και Screen Space Directional Occlusion (SSDO), μαζί με εξαιρετικά λεπτομερή στοιχεία και λύσεις απόδοσης” στην αρχική έκδοση. ανά στούντιο.

Εν τω μεταξύ, το στούντιο έχει συνεργαστεί τόσο με την AMD όσο και με τη Nvidia για να προσθέσει τεχνολογίες FidelityFX Super Resolution και DLSS για περισσότερη απόδοση, καθώς και τη δυνατότητα μείωσης της καθυστέρησης Nvidia Reflex στον τίτλο.

Το God of War για PC θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου 2022 στο Steam και στο Epic Games Store, με προπαραγγελίες διαθέσιμες με τιμή 49,99 $. Η Jetpack Interactive είναι υπεύθυνη για το λιμάνι καθώς η Santa Monica επιβλέπει την ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *