Έρχονται σύντομα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα Android TV

Έρχονται σύντομα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα Android TV

 

H Google αποστέλλει τακτικά ενημερωτικά δελτία ασφαλείας για την κύρια πλατφόρμα Android. Συνήθως, αναφέρονται νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Μερικοί άνθρωποι παραλείπουν τις λεπτομέρειες, αλλά εξακολουθούν να είναι ευγνώμονες που ο τεχνολογικός γίγαντας εργάζεται για βελτιώσεις και κυκλοφορεί αναβαθμίσεις κάθε μήνα. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι σε περισσότερους καταναλωτές παρέχεται η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, είναι σωστό να υπάρχουν μικρές και σημαντικές ενημερώσεις που παρέχονται έγκαιρα.

Εάν έχετε μια έξυπνη τηλεόραση που λειτουργεί με λειτουργικό σύστημα Android TV, θα χαρείτε να μάθετε ότι θα κυκλοφορήσουν σχετικά ενημερωτικά δελτία ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι το Android TV σας θα ενημερώνεται πάντα. Κάθε έκδοση θα περιλαμβάνει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που θα διατηρούν ασφαλή οποιαδήποτε συσκευή Android.

Με την κυκλοφορία του Android και τη συνεχή ανάπτυξη του Google TV, η Google δεσμεύεται να κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα Android TV.

Όπως τα τηλέφωνα Pixel και τα περισσότερα smartphone Android, η πλατφόρμα Android TV θα λαμβάνει ενημερωτικά δελτία ασφαλείας που θα δημοσιεύονται. Το ενημερωτικό δελτίο θα κοινοποιείται κάθε μήνα για τις περισσότερες συσκευές Google TV και Android TV.

Δελτίο ασφαλείας Android TV

Το πρώτο δελτίο δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αν και ανεπίσημα. Προφανώς, κοινοποιήθηκε στο δελτίο Δεκεμβρίου του Google Pixel. Ωστόσο, καταργήθηκε, αλλά υποθέτουμε ότι σύντομα θα γίνει επίσημη ανάρτηση. Το Chromecast με Google TV έχει λάβει σχετική ενημέρωση και αναμένουμε ότι και άλλα προϊόντα Android TV θα λάβουν το ίδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *