H Western Digital και Sandisk ανακοίνωσαν φορητούς SSD 4TB

H Western Digital και Sandisk ανακοίνωσαν φορητούς SSD 4TB

Η Western Digital και η θυγατρική της Sandisk παρουσίασαν κάποια νέα εντυπωσιακά προϊόντα στην έκθεση CES2020. Φέτος οι εταιρίες προσφέρουν ρεαλιστικά προϊόντα χωρίς υπερβολικές χωρητικότητες. 

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν τη νέα σειρά προϊόντων 4TB SSD πού είναι οι πρώτοι σκληροί δίσκοι της εταιρείας με αυτή τη χωρητικότητα. Τα προϊόντα 4ΤΒ υπάρχουν από μία πλειάδα οικογενειών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για διαφορετικές περιπτώσεις και χρήσεις. Η πιο οικονομική έκδοση που έχει την επωνυμία Μy Passport SSD χρησιμοποιεί ταχύτητες ανάγνωσης 1,050 MB/s ενώ οι ταχύτητες εγγραφής φτάνουν το 1000 MΒ/s. Είναι κατασκευασμένο πλήρως από μέταλλο και θα κυκλοφορήσει σε μία πλειάδα χρωμάτων και όχι μόνο σε μαύρο χρώμα. Η τιμή για αυτό το προϊόντων είναι κοντά στα 680 δολάρια.

Επίσης υπάρχουν και προϊόντα της σειράς WD Black με την επωνυμία WD BLACK_P50 Game Drive SSD το οποίο επίσης κυκλοφορεί με χωρητικότητα 4TB. Εδώ βέβαια η ταχύτητα φτάνει τα 2.000MB/s έτσι ώστε να αυξάνεται ταχύτητα φόρτωσης ενός παιχνιδιού. Η τιμή για αυτή την έκδοση είναι κοντά στα 750 δολάρια. .

Όσο αφορά την Sandisk έχουμε και εδώ επιλογές με χωρητικότητα 4 GB και τεχνολογία SSD πού είναι το Sandisk Extreme και το Extreme Pro. Το απλό μοντέλο προσφέρει ταχύτητα ανάγνωσης 1050 MB/s ενώ έχει ταχύτητα εγγραφής 1000 MB/s ενώ το μοντέλο Pro προσφέρει ταχύτητα μέχρι και 2.000MB/s και για ανάγνωση αλλά και για εγγραφή. Η απλή έκδοση κοστίζει κοντά στα 700 δολάρια ενώ η έκδοση Extreme Pro φτάνει τα 900 δολάρια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *