Έτοιμη έκδοση Android 12 Go με πιο έξυπνες, πιο γρήγορες λειτουργίες

Έτοιμη έκδοση Android 12 Go με πιο έξυπνες, πιο γρήγορες λειτουργίες

H σταθερή έκδοση Android 12 κυκλοφορεί σιγά σιγά σε μια σειρά από κορυφαία τηλέφωνα. Τα περισσότερα από αυτά καλύπτονται από το δικό τους περιβάλλον εργασίας χρήστη του OEM. Οι εκδόσεις δεν είναι τέλειες, αλλά να είστε σίγουροι, η ομάδα Android και οι εταιρείες εργάζονται για επιδιορθώσεις και λύσεις. Μετά τη σημαντική ενημέρωση Android 12, εδώ είναι μια πιο ελαφριά έκδοση – η έκδοση Android 12 Go. Αυτή η έκδοση προορίζεται για smartphone χαμηλών προδιαγραφών και φιλικά προς τον προϋπολογισμό. Αυτές οι οικονομικές συσκευές συνήθως συνοδεύονται από Android Go, ώστε το σύστημα να είναι ελαφρύ και πιο εύκολο στη χρήση.

Το φετινό Android (έκδοση Go) βασίζεται στο Android 12. Μετά από τέσσερα χρόνια, η έκδοση Android Go χρησιμοποιείται πλέον ενεργά από περισσότερα από 200 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο. Οι προγραμματιστές Android εργάζονται για τη βελτίωση και την προσθήκη περισσότερων λειτουργιών που θα ωφελήσουν τους πολύγλωσσους χρήστες.

Οι λειτουργίες Android 12 Go προορίζονται επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση του κόστους δεδομένων χαμηλότερο. Η άφιξη στο 2022 είναι νέα χαρακτηριστικά. Το Android 12 (έκδοση Go) προσφέρει ταχύτερες εκκινήσεις εφαρμογών κατά 30% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση. Το κινούμενο σχέδιο είναι πιο ομαλό και πιο γρήγορο. Οι προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν από το SplashScreen API, καθώς τους επιτρέπει να κάνουν μια πιο ομαλή εμπειρία εφαρμογής για όλους.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπόσχεται το Android 12 (έκδοση Go). Μπορεί να αδρανοποιήσει εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται ή δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα για εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Files Go, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να ανακτήσετε χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία εντός 30 ημερών.

Έχουν προστεθεί πιο έξυπνες λειτουργίες που θα σας επιτρέψουν να πλοηγηθείτε εύκολα στις εφαρμογές. Μπορείτε να ακούσετε τις ειδήσεις, καθώς και να μεταφράσετε περιεχόμενο στην οθόνη σε μια γλώσσα που προτιμάτε.

Το Android 12 (έκδοση Go) επιτρέπει την ευκολότερη κοινή χρήση εφαρμογών με το Nearby Share και το Google Play. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε ή να λαμβάνετε εφαρμογές από άλλη συσκευή Android για να μειώσετε το κόστος δεδομένων.

Αυτή η έκδοση μπορεί να είναι lite, αλλά η Google εξακολουθεί να προσφέρει περισσότερο έλεγχο απορρήτου. Προσφέρεται περισσότερη διαφάνεια καθώς μπορείτε να ελέγχετε πόσες πληροφορίες μπορεί να έχει πρόσβαση μια εφαρμογή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν νέο πίνακα ελέγχου απορρήτου για να δείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε δεδομένα. Μπορείτε να ανακαλέσετε την άδεια ακριβώς εκεί στον πίνακα εργαλείων, εάν χρειάζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *