Το Honor Magic Fold θα έχει το Snapdragon 8 Gen 1

Το Honor Magic Fold θα έχει το Snapdragon 8 Gen 1

H Mediatek εξέδωσε ένα δελτίο τύπου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι τουλάχιστον τέσσερις μεγάλοι κατασκευαστές smartphone θα φέρουν τηλέφωνα με Dimensity 9000 το 1ο τρίμηνο του 2022. Σήμερα η Honor το πήγε στο Weibo για να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ένα τηλέφωνο με η ναυαρχίδα SoC.

Εν τω μεταξύ, ο Digital Chat Station αποκάλυψε ότι το επερχόμενο τηλέφωνο δεν θα είναι αναδιπλούμενο. Το Honor Magic Fold (το όνομα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα) θα έρθει επίσης τους πρώτους μήνες του νέου έτους, αλλά θα τροφοδοτείται από το τσιπ Snapdragon 8 Gen 1.

Το Dimensity 9000 είναι ένα σωστό κορυφαίο chipset, που βασίζεται στη διαδικασία των 4nm. Είναι το πρώτο στον κόσμο με κεντρικό πυρήνα Cortex-X2 χρονισμένο στα 3,05 GHz και επίσης το πρώτο που έφερε το Bluetooth 5.3. Η Mediatek ισχυρίστηκε ότι το τσιπ ξεπερνά τα κορυφαία chipset Android σε ακατέργαστη απόδοση και μπορεί να είναι κοντά στην πλατφόρμα A15 Bionic της Apple.

Τα νέα τηλέφωνα Magic εξακολουθούν να είναι ένα μαγικό μυστήριο με άγνωστες προδιαγραφές. Δεδομένου ότι ο Ιανουάριος είναι μόλις δύο εβδομάδες από τώρα, αναμένουμε ότι οι φήμες, τα renders και τα teaser θα αρχίσουν να κυκλοφορούν οποιαδήποτε μέρα τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *