Η NVIDIA ανακοινώνει τις GPU GeForce RTX 2050, GeForce MX570 και GeForce MX550 για φορητούς υπολογιστές

Η NVIDIA ανακοινώνει τις GPU GeForce RTX 2050, GeForce MX570 και GeForce MX550 για φορητούς υπολογιστές

Προσθέτοντας στους προηγούμενους φορητούς υπολογιστές της σειράς RTX 20, η NVIDIA ανακοινώνει την GPU GeForce RTX 2050. Η GPU διαθέτει RT (ιχνηλασία ακτίνων) πυρήνες, πυρήνες τανυστήρα καθώς και έναν κωδικοποιητή NVIDIA που ενεργοποιεί το NVIDIA DLSS, Reflex, Broadcast και άλλα. Επιπλέον, το GeForce RTX 2050 ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία NVIDIA Optimus που επιτρέπει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθώς και βέλτιστη απόδοση.

NVIDIAs newly announced MX570 Laptop GPU

Εστιάζοντας περισσότερο στην εργασία παραγωγικότητας, η NVIDIA ανακοίνωσε επίσης δύο νέες GPU στη σειρά MX της. Η πρώτη, η GeForce MX570, χαρακτηρίζεται ως η “γρηγορότερη” από τις MX GPU της. Σε σύγκριση με προηγούμενες μονάδες GPU MX, η GeForce MX570 διαθέτει πυρήνες CUDA με υψηλότερη απόδοση ενέργειας σε συνδυασμό με μεγαλύτερες ταχύτητες μνήμης.

NVIDIAs newly announced MX570 Laptop GPU

Η δεύτερη GPU της σειράς MX που ανακοινώνεται σήμερα είναι η GeForce MX550, η οποία λειτουργεί ως άμεσος διάδοχος και αναβάθμιση από την προηγούμενη γενιά GeForce MX450. Σε σύγκριση με το GeForce MX450, το MX550 περιέχει περισσότερους πυρήνες CUDA καθώς και μεγαλύτερες ταχύτητες μνήμης, υπόσχοντας «άλμα στην απόδοση και αποτελεσματικότητα για εργασίες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, όπως η χρήση του Adobe Lightroom και του Premiere Pro, και καλύτερο gaming από τα ενσωματωμένα γραφικά .”

Και οι τρεις GPU θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμες από κατασκευαστές φορητών υπολογιστών από την άνοιξη του 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *