Τα Windows 365 Business υποστηρίζουν πλέον υπολογιστές Cloud με Windows 11.

Τα Windows 365 Business υποστηρίζουν πλέον υπολογιστές Cloud με Windows 11.

Δύο μήνες μετά την προσθήκη υποστήριξης των Windows 11 στο Windows 365 Enterprise, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 365 Business υποστηρίζουν πλέον και υπολογιστές με Windows 11 Cloud.

Εκτός από την υποστήριξη των Windows 11, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης τη Γενική Διαθεσιμότητα Enhanced Admin Capabilities και τη διαθεσιμότητα του Microsoft Graph API.

Δείτε την πλήρη λίστα των ενημερώσεων παρακάτω:

  • Υποστήριξη Windows 11: Απολαύστε τα Windows 11 στο cloud σε οποιαδήποτε συσκευή. Τα Windows 365 Business παρέχουν μια ισχυρή, απλή και ασφαλή εμπειρία Windows 11 για τους χρήστες σας.
  • Βελτιωμένες δυνατότητες διαχειριστή: Επωφεληθείτε από τις νέες δυνατότητες διαχείρισης κύκλου ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης του προεπιλεγμένου λειτουργικού συστήματος (OS) και του τύπου λογαριασμού για τις συσκευές των χρηστών σας σε οργανωτικό επίπεδο, καθώς και ενέργειες σε επίπεδο συσκευής σε μεμονωμένους υπολογιστές Cloud.
  • Διαθεσιμότητα του Microsoft Graph API: Τα API Graph είναι διαθέσιμα για τα Windows 365 Business, ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να δημιουργήσουν πρόσθετες δυνατότητες και αυτοματισμούς πάνω από την υπηρεσία.

Τα Windows 365 επιτρέπουν στους οργανισμούς να μεταδίδουν με ασφάλεια την πλήρη εμπειρία των Windows—συμπεριλαμβανομένων όλων των εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεών τους—σε προσωπικές ή εταιρικές συσκευές. Δεδομένου ότι τα Windows 365 εκτελούνται σε Microsoft Cloud, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία άμεσης εκκίνησης σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iPad και Android.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση άρχισε να κυκλοφορεί σε όλη την υπηρεσία αυτή την εβδομάδα, επομένως προσέξτε τις εάν δεν είναι ήδη ορατές στον ενοικιαστή σας σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *