Το Pixel Watch θα τροφοδοτείται από το Exynos SoC, μπορεί να φέρει στη συσκευή το Google Assistant

Το Pixel Watch θα τροφοδοτείται από το Exynos SoC, μπορεί να φέρει στη συσκευή το Google Assistant

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, υπάρχουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το μονόκερο Pixel Watch της Google. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, είδαμε εικόνες μάρκετινγκ διέρρευσαν, του Google Pixel Watch που οι οποίες δείχνουν ένα στρογγυλό σώμα ρολογιού και μια οθόνη αφής χαμηλού προφίλ με στρογγυλεμένες άκρες παντού.

Μια πρόσφατη αναφορά από το 9to5Google βρήκε αναφορές για το “PIXEL_EXPERIENCE_WATCH”, το οποίο όχι μόνο εδραιώνει την υπόθεση να φέρει το έξυπνο ρολόι το όνομα Pixel, αλλά υποδηλώνει επίσης ότι ένα έξυπνο ρολόι Pixel θα λάβει λειτουργίες Wear OS αποκλειστικά για το νέο wearable.

Εκτός από το όνομα και τις δυνατότητες του Pixel, το Wear OS 3 θα λάβει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Βοηθού Google που θα μπορεί να κατανοεί φωνητικά ερωτήματα και να εκτελεί εργασίες εκτός σύνδεσης. Αυτή η δυνατότητα είναι προς το παρόν δεσμευμένη μόνο για επιλεγμένα smartphone Pixel.

Επίσης, η πρόσφατη κυκλοφορία του εξομοιωτή Wear OS 3 αποκάλυψε ότι το Google Assistant μπορεί να μοιάζει με την παρακάτω εικόνα. Αντί να καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη κατά τη διάρκεια ενός φωνητικού ερωτήματος, θα εμφανίζει απλώς τα τετραχρωμία της Google ως τόξο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η αναφορά αναφέρει ότι ένα SoC Exynos (κατασκευασμένο από τη Samsung) για το Pixel Watch είναι πολύ πιθανό λαμβάνοντας υπόψη τη δυνατότητα επεξεργασίας ομιλίας στη συσκευή με τον ενημερωμένο Βοηθό Google. Το SoC του wearable θα μπορούσε να είναι είτε με επωνυμία Exynos είτε με επωνυμία Tensor, αλλά είτε το ένα θα εξακολουθεί να είναι κατασκευασμένο από τη Samsung.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε αν κάτι από τα παραπάνω θα γίνει πραγματικότητα. Το Google Pixel Watch αναμένεται κάποια στιγμή το 2022, αλλά δεν υπάρχει σταθερό χρονικό πλαίσιο για το πότε μπορεί να είναι αυτό. Αν έπρεπε να μαντέψουμε, η Google θα μπορούσε είτε να περιμένει μέχρι την ετήσια εκδήλωση κυκλοφορίας του MadeByGoogle τον Οκτώβριο ή να προσπαθήσει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του wearable για τον Απρίλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *