Η LG παρουσίασε μία νέα σειρά προϊόντων τηλεόρασης με μεγαλύτερη τεχνητή νοημοσύνη AI και νέα χαρακτηριστικά για παιχνίδι

Η LG παρουσίασε μία νέα σειρά προϊόντων τηλεόρασης με μεγαλύτερη τεχνητή νοημοσύνη AI και νέα χαρακτηριστικά για παιχνίδι

Η έκθεση CES 2021 ξεκίνησε σήμερα και η LG αποκάλυψε μία νέα σειρά προϊόντων τηλεόρασης για το 2021. Η εταιρεία παρουσίασε νέα μοντέλα που παρέχουν την τεχνολογία OLED Evo για την οθόνη ενώ παράλληλα παρουσίασε και κάποιος οθόνες με πάνελ Qned.

Η τεχνολογία OLED Evo θα χρησιμοποιηθεί στη σειρά προϊόντων LG G1 , αν και υπάρχουν και νέα μοντέλα τεχνολογίας QLED της σειράς C1 και Z1. Η σειρά προϊόντων C1 προσφέρει μεγαλύτερες επιλογές ως προς το μέγεθος καθώς ξεκινάνε από 48 ίντσες και φτάνουν μέχρι 83 ίντσες.

Μέσα στις τηλεοράσεις η LG προσφέρει έναν επεξεργαστή α9 Gen 4 AI  ο οποίος βελτιώνει την απόδοση της τηλεόρασης μαζί με καλύτερη εικόνα και ήχο. Ο επεξεργαστής έχει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Picture Pro το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει πράγματα όπως πρόσωπα και ανθρώπινα σώματα καθώς επίσης και να ξεχωρίζει τα αντικείμενα που βρίσκονται μπροστά αλλά και στο φόντο στο χώρο. Επίσης η τεχνολογία AI Sound υπάρχει και προσφέρει νέα χαρακτηριστικά όπως εικονικός ήχος 5.1.2 Surround και επίπεδα Auto volume level τα οποία διατηρούν τα επίπεδα του ήχου σταθερά καθώς οι χρήστες ανταλλάσσονται ανάμεσα στις διάφορες πηγές της τηλεόρασης. 

Τα νέα μοντέλα της LG επίσης προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως Game Optimizer το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση δυνατοτήτων όπως είναι το  G-Sync, FreeSync, και Variable Refresh Rate. Επίσης αυτόματα μπορούν να ρυθμίσουν την εικόνα ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού που παίζετε. Τα μοντέλα OLED προσφέρουν χρόνο απόκρισης 1ms, low input lag και 4 εξόδους HDMI 2.1 για να ενεργοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι κονσόλες παιχνιδιών Sony και Microsoft.. 

Επίσης η LG κυκλοφόρησε νέες soundbars οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων γιατί είναι σχεδιασμένα για να συνεργάζονται απόλυτα με τις οθόνες QLED. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *