Η Google είναι η τελευταία που ακύρωσε την φυσική της παρουσία  την CES 2022

Η Google είναι η τελευταία που ακύρωσε την φυσική της παρουσία την CES 2022

Μετά τη Lenovo και την Intel, η Google έγινε η τελευταία εταιρεία που ανακοίνωσε ότι δεν θα έχει επιτόπια παρουσία στην CES 2022. “Μετά από προσεκτική εξέταση, αποφασίσαμε να μην έχουμε παρουσία στον εκθεσιακό χώρο της CES 2022. Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της παραλλαγής omicron και αποφασίσαμε ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία και την ασφάλεια των ομάδων μας», είπε η εταιρεία . 

Εν μέρει την Πέμπτη, φαινόταν μόνο θέμα χρόνου να αποφασίσει η Google να ελαχιστοποιήσει τη φυσική της παρουσία στην εκδήλωση. Νωρίτερα την ίδια μέρα, η θυγατρική Waymo της Alphabet ανακοίνωσε ότι είχε λάβει την απόφαση να μην παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην εμπορική έκθεση. Η απόσυρση της Google είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, δεδομένου όχι μόνο του κύρους της στον κλάδο αλλά και του χρηματικού ποσού που έχει επενδύσει στην εκδήλωση τα τελευταία χρόνια. 

Όπως έχουν τα πράγματα, η Consumer Technology Association, ο οργανισμός που συγκεντρώνει το CES κάθε χρόνο, εξακολουθεί να σχεδιάζει να προχωρήσει με την έκθεση. “Το CES 2022 θα πραγματοποιηθεί αυτοπροσώπως στις 5-8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και η ψηφιακή μας πρόσβαση είναι επίσης διαθέσιμη για άτομα που δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας”, δήλωσε εκπρόσωπος για το CTA  . «Η αποστολή μας παραμένει να συγκαλέσουμε τη βιομηχανία και να δώσουμε σε όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως τη δυνατότητα να βιώσουν τη μαγεία της CES ψηφιακά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *