Το Apple iPhone 15 Pro θα έρθει χωρίς υποδοχή κάρτας SIM

Το Apple iPhone 15 Pro θα έρθει χωρίς υποδοχή κάρτας SIM

H Apple αποκάλυψε τη σειρά iPhone 13 τον Σεπτέμβριο και το iPhone 14 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, αλλά οι φήμες γύρω από το iPhone 15 έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, με την πιο πρόσφατη κάποιος ισχυρίζεται ότι η Apple θα εγκαταλείψει τη φυσική υποδοχή κάρτας SIM ξεκινώντας με τη σειρά iPhone 15 το 2023.  

H φήμη προέρχεται από τη βραζιλιάνικη δημοσίευση Blog do iPhone, η οποία λέει ότι τα μοντέλα Pro του 2023 (προαιρετικά ονομάζονται iPhone 15 Pro) δεν θα έχουν φυσικές υποδοχές κάρτας SIM και θα βασίζεται αποκλειστικά στην τεχνολογία eSIM για συνδεσιμότητα.

Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι αυτά τα iPhone θα έρχονται με υποστήριξη διπλής eSIM, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν δύο γραμμές ταυτόχρονα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν τα μοντέλα που δεν είναι Pro θα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την τεχνολογία eSIM ή θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν φυσικές υποδοχές κάρτας SIM.

Ο σχεδιασμός της Apple να εγκαταλείψει την υποδοχή κάρτας SIM δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας λέγεται ότι τελικά θα μετακομίσει σε ένα φορητό iPhone και η αφαίρεση της υποδοχής κάρτας SIM μοιάζει με το πρώτο βήμα αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, ακόμα κι αν η Apple κυκλοφορήσει ένα iPhone χωρίς υποδοχή κάρτας SIM, θα μπορούσαμε να το δούμε να προσφέρει μια έκδοση με φυσική υποδοχή SIM σε χώρες όπου η υπηρεσία eSIM δεν είναι διαθέσιμη.

Και πάλι, το 2023 είναι πολύ καιρό μπροστά και είναι καλύτερο να περιμένετε να επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές του κλάδου προτού τις εξετάσετε οριστικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *