Η Oppo θα κυκλοφορήσει τρία τηλέφωνα Find X, μπορεί να τα ονομάσει Find X5

Η Oppo θα κυκλοφορήσει τρία τηλέφωνα Find X, μπορεί να τα ονομάσει Find X5

H Oppo υποσχέθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου ότι ένα τηλέφωνο Find X με Snapdragon 8 Gen 1 θα φτάσει το πρώτο τρίμηνο του 2022. Δύο εβδομάδες αργότερα, η Mediatek επιβεβαίωσε ότι μια άλλη συσκευή από τη σειρά θα τροφοδοτείται από ένα Dimensity 9000. Ο Digital Chat Station αποκάλυψε ότι η οικογένεια ναυαρχίδα θα είχε στην πραγματικότητα τρία μέλη κατά την κυκλοφορία, με την τρίτη με ένα ακόμα άγνωστο chipset.

Δήλωσαν επίσης ότι η Oppo εργάζεται σε ένα άλλο τηλέφωνο Find N, το οποίο θα έχει οριζόντια άρθρωση, το οποίο θα ανταγωνιστεί τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και Huawei P50 Pocket στην κινεζική αγορά.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ονόμασαν επίσης τη σειρά “Find X5” αντί για “Find X4”, που έχει κάποια λογική. Εξάλλου, κανένας από τους Κινέζους κατασκευαστές δεν χρησιμοποιεί τον αριθμό 4 στα ονόματα των τηλεφώνων του επειδή ακούγεται σαν «θάνατος», και οι πελάτες στην ασιατική χώρα είναι δεισιδαίμονες για τέτοιου είδους πράγματα.

Το Find X5 Pro αναμένεται να είναι μια ήπια αναβάθμιση σε σχέση με το τρέχον ναυαρχίδα Find X3 Pro. Εκτός από την προφανή αλλαγή στο chipset, μια άλλη αξιοσημείωτη βελτίωση θα είναι η ταχύτερη φόρτιση, με τις φήμες να κάνουν λόγο για 80W – μια αλλαγή που είχε καθυστερήσει πολύ καιρό για την Oppo, η οποία λανσάρει τηλέφωνα με το 65W SuperVOOC 2.0 για πάνω από δύο χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *