Διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν την περιέργη κάμερα του  OPPO Find X5

Διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν την περιέργη κάμερα του OPPO Find X5

Η ναυαρχίδα  επόμενης γενιάς  της OPPO, η οποία θα μπορούσε να ονομάζεται OPPO Find X5 αντί  Χ4, είναι αναμφίβολα μεταξύ των κορυφαίων επερχόμενη τηλέφωνα έναρξη το 2022. Έχουμε ακούσει φήμες γι ‘αυτό για αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν είχαμε καμία πληροφορία για το πώς φαίνεται, μέχρι τώρα.

Χάρη στον αξιόπιστο tipster @OnLeaks, γνωρίζουμε πλέον βασικές λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές του smartphone. Και σε συνεργασία με τον tipster,έχουμε μια ολοκληρωμένη ιδέα για το τι τα βλέμματα smartphone παρόμοια.

Σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν, το OPPO Find X5 θα προσφέρει ένα περίεργο χτύπημα στην πίσω κάμερα—είναι ένα παραμορφωμένο ορθογώνιο, στο οποίο έχετε τρεις φακούς κάμερας και ένα φλας. Ο προσανατολισμός των φακών είναι επίσης αρκετά διαφορετικός από τον προκάτοχό του, το Find X3. Εκτός από τη μονάδα κάμερας, η σχεδίαση μοιάζει πολύ με το Find X3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα renders που διέρρευσαν βασίζονται σε πρώιμα πρωτότυπα σχήματα, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε ένα διαφορετικό Find X5 στην εκδήλωση κυκλοφορίας.

Μιλώντας για τις προδιαγραφές, το OPPO Find X5 επόμενης γενιάς διαθέτει οθόνη 6,78 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2400 pixel. Θα βασίζεται στο MediaTek Dimensity 9000 MT6893. Σύμφωνα με τον tipster, το smartphone προσφέρει 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αν και είναι άγνωστο εάν θα είναι διαθέσιμες παραλλαγές χαμηλότερης RAM και αποθήκευσης.

Μιλώντας για την κάμερα, το OPPO Find X5 θα έχει ρύθμιση τριπλής κάμερας — 50 MP + 50 MP + 13 MP. Για selfies και βιντεοκλήσεις, το smartphone θα χρησιμοποιεί μπροστινή κάμερα 32 MP. Θα τροφοδοτείται από μπαταρία 5.000 mAh.

Η OPPO αναμένεται να κυκλοφορήσει το Find X5 τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *