H Microsoft αποκάλυψε το νέο Surface Pro 7+ με Tiger Lake

H Microsoft αποκάλυψε το νέο Surface Pro 7+ με Tiger Lake

Εχθές η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Surface Pro 7+, μία βελτιωμένη έκδοση του κανονικού μοντέλου που είναι σχεδιασμένο για επιχειρηματίες και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Ουσιαστικά αποτελεί μία μεταβατική επιλογή πριν την επόμενη γενεά Surface Pro

Υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές με τη νέα έκδοση. Πρώτα, χρησιμοποιεί επεξεργαστή Ιntel 11ης γενεάς Tiger lake και τα μοντέλα που χρησιμοποιούνται είναι τα Core i3-1115G4, Core i5-1135G7, ή  Core i7-1165G7. Παρόλο που ο φορητός υπολογιστής απευθύνεται αποκλειστικά σε  επιχειρήσεις υπάρχουν και δύο επιλογές no Pro. Οι επεξεργαστές Tiger Lake επίσης θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τον επεξεργαστή γραφικών Iris XE έτσι ώστε να έχετε σημαντική ταχύτητας και στα γραφικά.

Επίσης παρέχουν σύνδεση 4G LTE κάτι το οποίο παρέχει η σειρά προϊόντων μετά την τέταρτη γενναία. Χρησιμοποιείται το Snapdragon X20 4G LTE modem για άλλη μία φορά.

 Επίσης η Microsoft πρόσθεσε και αφαιρούμενο αποθηκευτικό χώρο κάτι που παλαιότερα το έχει αποκλειστικά και μόνο για τη σειρά προϊόντων Surface Pro X και Surface laptop 3. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε άνετα να αντικαταστήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο και όχι να πληρώσετε κάποιο ειδικό της Microsoft για να το κάνετε. 

Τη νέα σειρά προϊόντων Surface Pro 7 + ξεκινάει από τα 900 ευρώ  για τις απλές εκδόσεις ενώ ξεκινάει από  1150 για τις εκδόσεις με 4g LTE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *