Η GPU Intel Xe HPG (DG2) φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022

Η GPU Intel Xe HPG (DG2) φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της διακριτής κάρτας γραφικών επόμενης γενιάς της Intel, πολλά για διαρροές και φήμες έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Πριν από μερικές εβδομάδες, αναφέραμε μια υποτιθέμενη διαρροή που αποκάλυψε τα ονόματα SKU για την κάρτα γραφικών. Τώρα, φήμες υποδηλώνουν ότι η Intel θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τις  GPU της DG2 τον Μάρτιο.

Μια αναφορά από την IT Home (Κινεζική) που επικαλείται ανώνυμες πηγές υποδηλώνει ότι η εταιρεία θέλει να κυκλοφορήσει την κάρτα γραφικών τον Μάρτιο αντί για τον Ιανουάριο, όπως φημολογείται προηγουμένως. Η καθυστέρηση θα επιτρέψει στην Intel να γυαλίσει τα προγράμματα οδήγησης και να κάνει τη γραφικών Xe σειρά των καρτών λίγο πιο εκλεπτυσμένη.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η Intel θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο δύο επιτραπέζιες κάρτες γραφικών DG2 που προορίζονται για παίκτες και όχι τις πιο ισχυρές συσκευές.

Τα ισχυρά τσιπ που θα κυκλοφορήσουν αργότερα θα μπορούσαν να διαθέτουν έως και 32 SKU σύμφωνα με τα προγράμματα οδήγησης της Intel. Ένα από τα δύο προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αρχικά θα διαθέτει 512 EU (μονάδες εκτέλεσης) και 16 GB μνήμης GDDR6 που θα προσφέρει παρόμοια απόδοση με αυτή του GeForce RTX 3070/3070 Ti. Το άλλο θα έρθει με 384 EUs και 12 GB DDR6 SGRAM με απόδοση παρόμοια με το RTX 3060/3060 Ti.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *