Η Samsung λέει ότι οι αναδιπλούμενες αποστολές της τετραπλασιάστηκαν το 2021

Η Samsung λέει ότι οι αναδιπλούμενες αποστολές της τετραπλασιάστηκαν το 2021

H Samsung θέλει να γνωρίζετε ότι τα πτυσσόμενα της δεν έχουν πέσει. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία είπε ότι πούλησε τέσσερις φορές περισσότερες αναδιπλούμενες συσκευές το 2021 από το 2020. Αποδίδει αυτή την επιτυχία στην άφιξη των Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3,  χάρη στα εκλεπτυσμένα σχέδια και τις χαμηλότερες τιμές τους. Η Samsung λέει ότι οι πωλήσεις για αυτές τις δύο συσκευές μόνο τον πρώτο μήνα τους ξεπέρασαν τις «συνολικές συσσωρευμένες πωλήσεις πτυσσόμενων συσκευών Samsung το 2020».

Αυτές είναι υποσχόμενες μετρήσεις για την αργή άνοδο των αναδιπλούμενων τηλεφώνων, αν και θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι η Samsung δεν μοιράζεται σκληρά δεδομένα πωλήσεων. Αντίθετα, επεσήμανε το γεγονός ότι οι αυξήσεις του ήταν μεγαλύτερες από τις προβλέψεις τρίτων αναλυτών, οι οποίοι πρότειναν ότι οι συνολικές αποστολές από όλους τους κατασκευαστές πτυσσόμενων συσκευών θα έφταναν τα 9 εκατομμύρια το 2021.

Εάν η Samsung πιστεύει ότι αυτό το νούμερο είναι αρκετά χρήσιμο για να αναφερθεί – και με την εταιρεία που θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει περίπου το 88 τοις εκατό των συνολικών αναδιπλούμενων αγορών – μπορούμε να μαντέψουμε ότι οι πωλήσεις της ήταν στα υψηλά μονοψήφια εκατομμύρια ή έφτασαν στα χαμηλά δεκάδες εκατομμύρια . Αυτοί οι αριθμοί αναμένεται να δεκαπλασιαστούν μέχρι το 2023, με τη Samsung να παίρνει μικρότερο κομμάτι της αγοράς καθώς ανταγωνιστές κατασκευαστές όπως η Oppo και η Huawei εντάσσονται στην αναδιπλούμενη διασκέδαση. Προβλέπεται επίσης από ορισμένους για το 2023: ένα αναδιπλούμενο iPhone, το οποίο θα ενίσχυε πραγματικά το τμήμα.

Η Samsung λέει επίσης ότι η απόφασή της να προχωρήσει νωρίς με πτυσσόμενες συσκευές απέδωσε καρπούς όσον αφορά τη μετατροπή των πελατών. Λέει ότι «σε σύγκριση με το Galaxy Note 20, η Samsung έχει δει μια αύξηση 150 τοις εκατό στους καταναλωτές που άλλαξαν μάρκες smartphone για το Galaxy Z Flip 3». Αν θέλετε να προσελκύσετε νέα χρήματα, βοηθάει να προσφέρετε κάτι μοναδικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *