Η ενημέρωση του Google Pixel 6 και 6 Pro “διακόπηκε” για τη διόρθωση κλήσεων που απορρίφθηκαν

Η ενημέρωση του Google Pixel 6 και 6 Pro “διακόπηκε” για τη διόρθωση κλήσεων που απορρίφθηκαν

Δυσάρεστα νέα, θαυμαστές του Pixel: Η Google επιβεβαίωσε ότι τα Pixel 6 και 6 Pro διακόπτει την ενημέρωση του Δεκεμβρίου λόγω αναφορών  για διακοπή  και αποσύνδεσης κλήσεων. Τα νέα εξηγούν γιατί πολλοί κάτοχοι Pixel 6 δεν έχουν λάβει την ενημέρωση τις τελευταίες εβδομάδες. Για τους λίγους τυχερούς που κατάφεραν να το κολλήσουν και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, η Google λέει ότι μπορείτε να καθίσετε καλά. 

Αλλά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεσιμότητας, η μόνη σας λύση είναι να αναβοσβήσετε το τηλέφωνό σας σε παλαιότερη έκδοση του Android και να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όπως πάντα, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας πριν επιχειρήσετε μια τόσο τεράστια επιχείρηση. Η ενημέρωση του Δεκεμβρίου είχε σκοπό να προσθέσει νέες δυνατότητες όπως η υπερευρεία ζώνη στο Pixel 6 Pro και το Quick Tap to Snap για εύκολη πρόσβαση στο Snapchat από την οθόνη κλειδώματος. Η Google λέει ότι αυτές οι λειτουργίες θα φτάσουν στην επιδιόρθωση του Ιανουαρίου. 

Η καθυστέρηση είναι κάτι σαν απογοήτευση για την εταιρεία, ειδικά επειδή τα Pixel 6 και 6 Pro είχαν σκοπό να επιδείξουν τη συνδυασμένη δύναμη του προσαρμοσμένου επεξεργαστή και του λογισμικού της Google. Αυτός μάλλον δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξετε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει το αντίστοιχο Android ενός iPhone.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *