Το Xiaomi Black Shark 4S Pro διατηρεί τον τίτλο του AnTuTu τον Δεκέμβριο

Το Xiaomi Black Shark 4S Pro διατηρεί τον τίτλο του AnTuTu τον Δεκέμβριο

To AnTuTu κυκλοφόρησε τον μηνιαίο πίνακα των συσκευών Android με τις καλύτερες επιδόσεις και για τρίτο συνεχόμενο μήνα το καλύτερο αποτέλεσμα προέρχεται από το Xiaomi Black Shark 4S Pro. Η ναυαρχίδα του gaming είναι ηγέτης από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο χάρη στο chipset Snapdragon 888 Plus και τα 16 GB RAM.

Η κινεζική πλατφόρμα αναφοράς κυκλοφόρησε επίσης μια λίστα με τα midrangers, όπου ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος, αλλά η vivo πήρε το στέμμα με το iQOO Z5 smartphone.

Xiaomi Black Shark 4S Pro keeps its AnTuTu title in December

Από τις κορυφαίες κορυφαίες κορυφαίες επιδόσεις λείπουν τηλέφωνα με chipset Snapdragon 8 Gen 1 λόγω ανεπαρκών δεδομένων, αποκάλυψε η AnTutu. Οι προσδοκίες είναι τα Moto Edge X30 και Xiaomi 12 Pro να ανέβουν στις πρώτες θέσεις τον επόμενο μήνα, όταν θα υπάρχουν αρκετές δοκιμασμένες συσκευές (απαιτούνται τουλάχιστον 1.000 μονάδες για να περάσουν από το AnTuTu) για να έχουν μια μέση βαθμολογία.

Το Oppo Find N γλιστρά στην 5η θέση λόγω της βελτιστοποίησης της GPU και της απαγωγής θερμότητας – εξάλλου η αναδιπλούμενη συσκευή είναι πολύ μεγαλύτερη από τις άλλες συσκευές τύπου 9 bar. Υπάρχει επίσης η αποκλειστική διεπαφή χρήστη για τον συγκεκριμένο παράγοντα μορφής και τελικά η βαθμολογία του AnTuTu είναι ένα άθροισμα τεσσάρων βασικών στοιχείων – CPU, GPU, διεπαφή χρήστη και μνήμη.

Xiaomi Black Shark 4S Pro keeps its AnTuTu title in December

Δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στον τομέα της μεσαίας κατηγορίας, με εννέα από τα Top 10 τηλέφωνα που έρχονται με chipset της σειράς Snapdragon 700G. Ο λόγος για τον οποίο το iQOO Z5 ξεπερνά τις επιδόσεις του Honor 60 Pro, παρά τις μικρές διαφορές στο chipset, είναι ο αποθηκευτικός χώρος αποθήκευσης UFS 3.1 στη μνήμη – vivo, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι πιο συνηθισμένο για τις ναυαρχίδες.

Το AnTuTu αποκάλυψε ότι οι διαφορετικοί ακατέργαστοι αριθμοί για τα μεσαία κατηγορία δεν σημαίνουν πολλά, καθώς τα τηλέφωνα είναι πολύ κοντά σε πραγματικές επιδόσεις, καθώς ο ανταγωνισμός είναι στο μέγιστο. Μεγάλες αλλαγές αναμένονται το δεύτερο εξάμηνο του 2022, όταν οι κατασκευαστές τσιπ θα παρουσιάσουν πλατφόρμες με πραγματικά νέα cluster CPU.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *