Η Panasonic λανσάρει νέες κορυφαίες τηλεοράσεις OLED με μικρότερη καθυστέρηση και μεγαλύτερο μέγεθος

Η Panasonic λανσάρει νέες κορυφαίες τηλεοράσεις OLED με μικρότερη καθυστέρηση και μεγαλύτερο μέγεθος

H Panasonic έχει ιστορία να προσελκύει πιο απαιτητικούς θεατές με τις τηλεοράσεις OLED της, και αυτό ισχύει περισσότερο από ποτέ για το 2022. Η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά LZ2000 που εστιάζει σε περιοχές ορισμένων από τους αντιπάλους της μπορεί να παραβλέψει. Οι παίκτες τραβούν ιδιαίτερη προσοχή μέσω της μειωμένης καθυστέρησης στα 60 Hz, της υποστήριξης HDMI 2.1, της αυτόματης ανίχνευσης των GPU της NVIDIA και της επικάλυψης του πίνακα ελέγχου παιχνιδιών που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε κοινές ρυθμίσεις, όπως τη λειτουργία προβολής και τη χαρτογράφηση τόνου HDR. Αυτές δεν είναι οι μόνες τηλεοράσεις φιλικές προς τα παιχνίδια που θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2022, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αν παίζετε σπάνια πάνω από 60 Hz ή συνδέεστε συχνά σε υπολογιστή.

Υπάρχουν κάποιες ευρύτερες οπτικοακουστικές αναβαθμίσεις. Το LZ2000 με δυνατότητα 4K είναι τώρα διαθέσιμο σε μέγεθος 77 ιντσών επιπλέον των προηγούμενων εκδόσεων 55 και 65 ιντσών και οι αισθητήρες μετρούν τώρα τη θερμοκρασία του φωτός περιβάλλοντος για να παράγουν περισσότερους φυσικούς τόνους. Η βελτιωμένη επεξεργασία βελτιώνει επίσης τη φωτεινότητα “μεσαίου επιπέδου” για καλά φωτισμένα σαλόνια και είναι καλύτερη στον εντοπισμό τύπων περιεχομένου όπως αθλητικά. Τα ανανεωμένα ηχεία Dolby Atmos παρέχουν καθαρότερο ήχο, ευρύτερο επίπεδο ήχου και κατευθυντικό ήχο που μπορεί να στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία ή περιοχές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία το βράδυ χωρίς να ξυπνήσετε τα παιδιά σας, για παράδειγμα.

Οι τιμές θα είναι διαθέσιμες πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του LZ2000 κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2022. Η τηλεόραση δεν πρόκειται να προκαλέσει νευρικότητα στους μεγαλύτερους αντιπάλους, αλλά δεν φαίνεται να είναι αυτός ο στόχος — η Panasonic φαίνεται πρόθυμη να εξυπηρετήσει όσους απογοητεύονται με τις mainstream επιλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *