Το Microsoft Outlook στον Ιστό θα γίνει πιο συναρπαστικό για τους λάτρεις των emoji

Το Microsoft Outlook στον Ιστό θα γίνει πιο συναρπαστικό για τους λάτρεις των emoji

Πριν από μερικούς μήνες, αναφέραμε ότι η Microsoft θα προσθέσει υποστήριξη αντιδράσεων στους πελάτες της Outlook iOS και Android τον Φεβρουάριο. Η εταιρεία εξακολουθεί να έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει το χαρακτηριστικό εγκαίρως, αλλά το ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι όσοι χρησιμοποιούν το Outlook στο διαδίκτυο δεν θα αισθάνονται περιττοί, καθώς ο γίγαντας του Redmond έχει υποσχεθεί να προσθέσει περισσότερες αντιδράσεις στον πελάτη ιστού.

Στo χάρτη πορείας  στην σελίδα του Microsoft 365, η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι το Outlook στο web θα λάβει περισσότερες αντιδράσεις εκτός από το εικονίδιο επιδοκιμασίας. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε επίσης να αντιδράτε στα email με αγάπη, γιορτή, γέλιο, έκπληξη ή λύπη και φυσικά, έχετε την υπάρχουσα ικανότητα να αντιδράτε σε ένα email με μπράβο. Σύμφωνα με τη σελίδα του οδικού χάρτη, αυτή η δυνατότητα θα έρθει στο Outlook στον Ιστό τον επόμενο μήνα, Φεβρουάριο.

Η σελίδα του οδικού χάρτη αναφέρει επίσης ότι θα είναι μια στοχευμένη έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft στον ιστό να δουν τη λειτουργία σε δράση τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει πρώτα τη δυνατότητα για το Office Insiders πριν τη διαθέσει στο ευρύ κοινό.

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει η λειτουργία τον Φεβρουάριο. Είναι πολύ πιθανό η Microsoft να κάνει τη λειτουργία αντιδράσεων διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της Outlook με μία κίνηση. Ωστόσο, σε αντίθεση με το πρόγραμμα-πελάτη ιστού, το Outlook για iOS και Android θα λάβει τη δυνατότητα μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *