Η Sony προωθεί τώρα το σταθερό Android 12 στο Xperia 1 III και το Xperia 5 III

Η Sony προωθεί τώρα το σταθερό Android 12 στο Xperia 1 III και το Xperia 5 III

H Sony είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία που ενημερώνει τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες της στο Android 12. Τα Xperia 1 III και Xperia 5 III αποκτούν τώρα το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα από την Google με αριθμό κατασκευής 61.1 .Α.1.149. Πρώτες στη σειρά είναι οι παραλλαγές διπλής SIM (αριθμοί μοντέλου XQ-BC72 και XQ-BQ72), ενώ και άλλες εκδόσεις αναμένεται να ακολουθήσουν πολύ σύντομα.

Η ενημέρωση φέρνει πολλές νέες δυνατότητες για τους κατόχους Sony Xperia. Η εταιρεία δημοσίευσε έναν βολικό οδηγό στον ιστότοπό της, παρουσιάζοντας τα καλύτερα στοιχεία της νέας εμπειρίας A12 (ή θα έπρεπε να πούμε xperia-nce). Το λειτουργικό σύστημα προσφέρει μεγάλα στιγμιότυπα οθόνης, λειτουργία με το ένα χέρι και μια ειδοποίηση, που ενημερώνει τους χρήστες πότε χρησιμοποιούνται το μικρόφωνο και η κάμερά τους.

Αυτή η σημαντική ενημέρωση προέρχεται από το OTA και προτείνεται να γίνει λήψη μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Εάν δεν υπάρχει ειδοποίηση, οι χρήστες θα πρέπει να κατευθυνθούν στην ενότητα ενημέρωσης λογισμικού για να δουν αν έχει φτάσει το πακέτο. Οι ισχυροί χρήστες μπορούν ήδη να κάνουν τη μετάβαση και να κάνουν λήψη του υλικολογισμικού, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουν πρόσθετο υλικό για μη αυτόματη φλας και καθαρή εγκατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *