Το Samsung Galaxy A52s 5G είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο που λαμβάνει ενημέρωση Android 12 με One UI 4

Το Samsung Galaxy A52s 5G είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο που λαμβάνει ενημέρωση Android 12 με One UI 4

Πριν από λίγες μέρες, το Galaxy A52 της Samsung  άρχισε να λαμβάνει την ενημέρωση για το Android 12 με το One UI 4 της κορεατικής εταιρείας στην κορυφή. Αυτό ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα για μια από τις συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Samsung, λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα μπόρεσε να δοκιμάσει την πιο πρόσφατη έκδοση Android. Συνήθως αυτή η περίοδος διαρκεί πολλές εβδομάδες, ήταν μόνο μερικές σύντομες αυτή τη φορά (ή λιγότερο, ανάλογα με την περιοχή και με ποια ναυαρχίδα συγκρίνετε).

Η εντυπωσιακή πορεία ενημέρωσης της Samsung δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης και σήμερα η ενημέρωση στο Android 12 με One UI 4 έφτασε σε μια άλλη συσκευή – το Galaxy A52s 5G, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο ως μια από τις κορυφαίες προσφορές ανώτερης μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας με 5G.

Η ενημέρωση για αυτό το smartphone κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην εγχώρια αγορά της Samsung στην Κορέα, με τον νέο αριθμό κατασκευής να είναι A528NKSS1BUL7. Η ενημέρωση συνοδεύεται επίσης από το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2021.

Φυσικά, έρχεται σίγουρα μια ευρύτερη γεωγραφική ανάπτυξη, τώρα που η μπάλα κύλησε. Ενδέχεται να χρειαστούν ακόμη μερικές ημέρες (ή εβδομάδες στη χειρότερη περίπτωση) μέχρι να φτάσει η ενημέρωση σε άλλες χώρες – θα σας κρατάμε ενήμερους. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί τώρα είναι ότι είναι καθ’ οδόν, ίσως νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *