Η καρτέλα Εξερεύνηση του Twitter θα αρχίσει να κρύβει αποκλεισμένους και σίγαση λογαριασμών

Η καρτέλα Εξερεύνηση του Twitter θα αρχίσει να κρύβει αποκλεισμένους και σίγαση λογαριασμών

Το Twitter λέει ότι κάνει περισσότερα για να βεβαιωθεί ότι δεν βλέπετε τίποτα από λογαριασμούς που έχετε βάλει σε σίγαση ή αποκλεισμό, καθώς και τυχόν λέξεις-κλειδιά που έχετε θέσει σε σίγαση. Λειτουργεί με ενημερώσεις για την απόκρυψη αυτών των λέξεων-κλειδιών και των λογαριασμών σε περισσότερες περιοχές της πλατφόρμας

Στον ιστό και στις εφαρμογές iOS και Android, δεν θα πρέπει πλέον να βλέπετε συμβάντα από σίγαση και αποκλεισμένους λογαριασμούς στην καρτέλα Εξερεύνηση ή στην πλαϊνή γραμμή What’s Happening. Ούτε θα πρέπει να εμφανίζονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πλατφόρμα ή σε ειδοποιήσεις που βασίζονται σε εκδηλώσεις.

Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη, καθυστερημένη αλλαγή που θα δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο σε ό,τι βλέπουν στην πλατφόρμα, καθώς θα έχουν επιπλέον διαβεβαίωση ότι οι λογαριασμοί από τους οποίους δεν θέλουν να ακούσουν δεν θα εμφανιστούν εκτός της γραμμής χρόνου. Θα πρέπει επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφύγουν τα spoilers στην πλαϊνή γραμμή εάν κάνουν σίγαση του ονόματος μιας εκπομπής ή ενός παιχνιδιού. Δεδομένης της διατύπωσης των tweets σχετικά με αυτήν την ενημέρωση, φαίνεται ότι το Twitter αναζητά περισσότερους τρόπους για να εξαλείψει τα tweets από σίγαση και αποκλεισμένους λογαριασμούς και λέξεις-κλειδιά.

Το Twitter έχει δοκιμάσει ή κυκλοφόρησε άλλες λειτουργίες για να αποτρέψει την παρενόχληση τους τελευταίους μήνες. Πειραματίστηκε με μια Ασφαλή λειτουργία που αποκλείει αυτόματα και προσωρινά λογαριασμούς που «μπορεί να χρησιμοποιούν επιβλαβή γλώσσα ή να στέλνουν επαναλαμβανόμενες, απρόσκλητες απαντήσεις». Τον Οκτώβριο, πρόσθεσε έναν τρόπο για να αφαιρέσετε έναν ανεπιθύμητο ακόλουθο χωρίς να χρειάζεται να τον αποκλείσετε πρώτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *