Η Microsoft πούλησε 1 εκατομμύριο κονσόλες Xbox Series X|S στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Microsoft πούλησε 1 εκατομμύριο κονσόλες Xbox Series X|S στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του GamesIndustry.biz, η Microsoft πούλησε επιτέλους ένα εκατομμύριο κονσόλες Xbox Series X|S χάρη στις καλύτερες πωλήσεις που είχε ποτέ τον Δεκέμβριο.

Χάρη σε μια «σημαντική αύξηση στο απόθεμα» της κονσόλας Xbox Series X , η Microsoft είχε τον μεγαλύτερο μήνα πωλήσεων κονσολών Xbox μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας ακόμη και τον μήνα κυκλοφορίας των κονσολών Xbox Series X και S τον Νοέμβριο του 2020. 

Με Ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που επηρεάζουν όλους τους κατασκευαστές κονσολών, χάρη στη συνεχιζόμενη έλλειψη ημιαγωγών, που προκαλείται από την πανδημία COVID-19, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αριθμοί πωλήσεων περιορίζονται περισσότερο από την προσφορά παρά από τη ζήτηση. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους New York Times, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer δήλωσε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές «η προσφορά είναι στην πραγματικότητα τόσο μεγάλη όσο ποτέ. Είναι ότι η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά για όλους μας».

«Σε αυτό το σημείο, έχουμε πουλήσει περισσότερα από αυτήν τη γενιά Xbox, που είναι τα Xbox Series X και S, από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του Xbox. Επομένως, είναι δουλειά μας να φέρουμε την προσφορά εκεί για να καλύψουμε αυτή τη ζήτηση».

Ενώ η Microsoft μπορεί να κρατήσει το κεφάλι της ψηλά χάρη σε αυτόν τον μήνα ρεκόρ πωλήσεων, οι κονσόλες Xbox Series X|S εξακολουθούσαν να μην ήταν οι πιο δημοφιλείς κονσόλες στην αγορά τον Δεκέμβριο, καθώς σύμφωνα με την αναφορά του GamesIndustry.biz, αυτή η τιμή πηγαίνει στο Nintendo Switch .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *