Εμφανίζονται ζωντανές εικόνες της σειράς Samsung Galaxy Tab S8, η κυκλοφορία επίκειται

Εμφανίζονται ζωντανές εικόνες της σειράς Samsung Galaxy Tab S8, η κυκλοφορία επίκειται

Παρόλο που η Samsung δεν έχει ορίσει ημερομηνία ανακοίνωσης για τη φημολογούμενη σειρά Galaxy Tab S8, αυτές οι ζωντανές εικόνες που διέρρευσαν από κανονιστικά έγγραφα υποδηλώνουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει γρήγορα.

Και οι τρεις συσκευές απεικονίζονται παρακάτω – τα Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra. Οι εικόνες δεν αποκαλύπτουν πολλά εκτός από κάποιες διαστάσεις, αλλά όπως είπαμε ήδη, η ημερομηνία κυκλοφορίας μπορεί να είναι αρκετά κοντά αφού οι συσκευές περνούν από τη διαδικασία πιστοποίησης.

Σε μια άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη, η σειρά S8 πιθανότατα θα παίξει καλά με το S-Pen που είναι συμβατό με την προηγούμενη γενιά του Galaxy S7, καθώς η ίδια γραφίδα με το ίδιο FCC ID πέρασε από το Ρυθμιστική διαδικασία του Galaxy S8.

Όπως λένε οι φήμες μέχρι στιγμής, το μοντέλο vanilla θα προσφέρει οθόνη 11 ιντσών, η έκδοση Plus θα διαθέτει πάνελ 12 ιντσών ενώ η επιλογή Ultra ανεβαίνει στις 14,6″. Και οι τρεις επαναλήψεις θα τρέχουν στο Snapdragon 8 Gen 1 SoC Και μόνο το τελευταίο έχει οθόνη με εγκοπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *